Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9077&groupid=GROUP110
Realistiske vibratorer
Pris
Mærke

Realistisk vibrator

Realistisk vibrator - Hvad er det?

En realistisk vibrator, er en vibrator, der ligner en penis, og de bedste realistiske vibratorer føles også, som en stiv penis. En realistisk vibrator fås med og uden klunker og eventuelt med en fjernbetjening, så du eller en anden kan styre din realistiske vibrator, uden berøring. En realistisk vibrator minder riigtigt meget om en realistisk dildo, bortset fra, at der er en indbygget vibrator, der får den realistiske vibrator til at vibrere.

Realistisk vibrator - Hvordan anvendes den?

Hvis du bedst kan lide, at din vibrator ligner og føles som en rigtig penis, så har vi hos Belugi mange forskellige realistiske vibratorer. Der er forskellige størrelser og faconer på en realistisk vibrator, og nogle af dem, har lidt ekstra features, som du ikke finder på en rigtig penis, men som krydrer den realistiske vibrator, med ’et lille ekstra’. Desuden fås realistiske vibratorer med sprøjtefunktion, så den bliver så naturtro som muligt.

En realistisk vibrator anvendes ved, at du tænder den, på den styrke, som du mener, vil føles rar. Derefter smører du vibratoren ind i lidt vandbaseret glidecreme og så føres den ganske simpelt ind i skeden. Indføringen i skeden, kan ske langsomt eller hurtigt - du kan selv mærke, hvad der føles behageligt.  Du kan også leget med din klitoris med den realistiske vibrator, før indføringen i skeden.

Når den realistiske vibrator befinder sig i skeden, fares den frem og tilbage, som hvis det var en mand, der elskede med dig. Du bestemmer helt selv tempoet og hvordan du bedst kan lide at blive stimuleret. Frem og tilbage. I rundkreds. Langsomt. Hurtigt. Prøv dig frem - man bliver glad af at lege med sig selv.

Realistisk vibrator - Hvordan kan den anvendes?

En realistisk vibrator kan anvendes vaginalt, analt og oralt. Den kan også anvendes til at massere dig selv forskellige steder på kroppen - f.eks. på brysterne.

Realistisk vibrator - Hvilken en skal jeg vælge?

Realistiske vibratorer kommer i alle størrelser, fra 15 - 35 cm., med og uden boller, med sugekop i bunden (til montering på væg, f.eks. i brusebadet), med fjernbetjening og med sprøjtefunktion. Du skal tænke på, hvad du tror er lækkert for dig og kigge på vores store udvalg. Vores absolut mest solgte realistiske vibratorer er Real Rock© og King Cock©. Begge mærker, er af meget høj kvalitet, både hvad angår den realistiske følelse og holdbarhed. Med Real Rock© og King Cock© går du bestemt ikke forgæves og du vil opleve mange timers nydelse med disse produkter. Desuden har vi en lang række realistiske vibratorer fra andre mærker, som også udmærker sig med en meget høj kvalitet. Lad dig inspirere af det store udvalg og vælg den eller realistiske vibratorer, som du kunne tænke dig at lege med.

Realistisk vibrator for alle?

Ja, alle kvinder (og mænd) kan anvende en realistisk vibrator. Vælg en størrelse, der passer til dig og lad dig forføre igen og igen.

Realistisk vibrator - Hvad skal jeg huske?

Først og fremmest skal du huske en vandbaseret glidecreme. Du må under ingen omstændigheder anvende en silikonebaseret glidecreme til vores realistiske vibratorer, da den kan ødelægge overfladen på din realistiske vibrator. Desuden vil vi anbefale, at du sørger for, at have ekstra batterier liggende - så du ikke går i stå midt i alt det sjove.

Rigtig god fornøjelse med din realistiske vibrator.