Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9077&groupid=GROUP74
Rabbit vibratorer
Pris
Mærke

Rabbit vibrator - den ultimative orgasmemaskine

Hvad er en rabbit vibrator?

En rabbitvibrator er en multivibrator, som stimulerer skeden og klitoris på samme tid. Navnet kommer af vibratorens oprindelige udformning, hvor den lille del, som stimulerer klitoris, var udformet som et kaninhoved. Hvor ørerne kunne omslutte klitoris. Faconen er yderst effektiv, da klitoris har meget stor fornøjelse af de to ’ører’. Mange modeller ligner derfor stadig en kanin, og mange andre vibratortyper er designet med den samme facon, af samme grund.

Rabbit vibrator bliver kendt i Sex in the City

Vibratortypen blev kendt, da den blev brugt af Charlotte i tv-serien Sex and the City. Charlotte var så begejstret for vibratoren, at hun aflyste alle aftaler med sine veninder i en lang periode for at være sammen med sin nye ven - My new best friend, som hun kaldte sin rabbit vibrator. Vibratoren i serien, har det karakteristiske kaninhovede til klitoris, og en dildo-del, som har roterende perler, der kan ses gennem det gennemsigtige materiale. Se et eksempel på en rabbit vibrator mangen til Charlottes her: Genopladelig Butterfly

Nogle modeller har en roterende eller vippende spids, som også stimulerer g-punktet og den øverste del af skeden. En rabbitvibrator er ikke lavet for at skulle simulere følelsen af at være sammen med en mand. Den er designet til at skulle kunne give en kvinde den ultimative stimulering på mange erogene områder samtidigt, så orgasmer bliver lette at opnå.

Rabbit vibrator - Hvilken model skal jeg vælge?

Hos Belugi har vi Nordens største udvalg i rabbit vibratorer i rigtig mange forskellige prisklasser. I mange modeller af en rabbit vibrator, er der mere end en motor, således at de forskellige stimuleringer kan justeres separat. Sådan en rabbit vibrator er helt optimal, hvis du gerne vil arbejde med alle dine forskellige orgasmer, og udforske alt det din krop kan give dig af forskellige fornemmelser. Når du selv kan styre de forskellige enheder separat på din rabbit vibrator, kan du også bygge oplevelsen langsomt op, ved at varme op med en enkelt funktion og bygge på med flere stimuli efterhånden, som du bliver mere og mere tændt.

Det er dig selv, som kender din egen krop bedst, og ved hvor du er mest følsom. Sæt dig ind i hvordan hver enkelt model stimulerer, og vælg den rabbit vibrator, du tror, du vil få mest glæde af. Af og til kan det også give overraskende nye oplevelser, at prøve noget, man ikke umiddelbart tror føles godt. Det kan derfor også være en god idé at spørge andre til råds.

Uanset hvilken model du vælger, så er rabbit vibratorer også kendt som ’orgasmemaskiner’, fordi de alle stimulerer mange steder samtidigt.

Rabbit vibrator - Hvad skal jeg huske?

Husk først og fremmest at bruge rigeligt med vandbaseret glidecreme. Det gør oplevelsen meget større. Du kan også tilføre en erotisk orgasme gel, f.eks. Durex Orgasme Gel, der vil gøre dig helt rundtosset af orgasmer. Hvis du vælger en rabbit vibrator, der kører på batterier, så sørg for, at have ekstra batterier til rådighed. Det er så kedeligt, at gå i stå, midt i alt det sjove!

Rigtig god fornøjelse med din rabbit vibrator!

 

Tags: Rabbit vibrator. Rabbitvibrator. Sex in the City vibrator. Kanin vibrator. Dobbelt vibrator.