Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9077&groupid=GROUP74
Rabbit vibratorer
Pris
Mærke

Rabbit vibrator - den ultimative orgasmemaskine

Hvad er en rabbit vibrator?

En rabbitvibrator er en multivibrator, som stimulerer skeden og klitoris på samme tid. Navnet kommer af vibratorens oprindelige udformning, hvor den lille del, som stimulerer klitoris, var udformet som et kaninhoved. Hvor ørerne kunne omslutte klitoris. Faconen er yderst effektiv, da klitoris har meget stor fornøjelse af de to ’ører’. Mange modeller ligner derfor stadig en kanin, og mange andre vibratortyper er designet med den samme facon, af samme grund.

Det er et stykke sexlegetøj hvis popularitet har været støt stigende i flere år, men der er ikke noget, der tyder på, at de har nået toppen af deres popularitet endnu. Det er der som sådan ikke noget at sige til, for en rabbitvibrator kan, med sin unikke form og design, give dig flere forskellige typer stimulans, hvilket naturligvis vil kunne friste de fleste. De to ører stimulerer klitoris, så det er en ren fryd, men samtidig får man også den mest vidunderlige stimulans af sit g-punkt, som man kender det fra en almindelig dildo. Men kombineret med de roterende kugler, som mange modeller har i skaftet, løfter en rabbitvibrator til helt nye og hidtil ukendte højder. Kort fortalt, så føles en rabbitvibrator vidunderligt over det hele.

Rabbit vibrator bliver kendt i Sex in the City

Vibratortypen blev kendt, da den blev brugt af Charlotte i tv-serien Sex and the City. Charlotte var så begejstret for vibratoren, at hun aflyste alle aftaler med sine veninder i en lang periode for at være sammen med sin nye ven - My new best friend, som hun kaldte sin rabbit vibrator. Vibratoren i serien, har det karakteristiske kaninhovede til klitoris, og en dildo-del, som har roterende perler, der kan ses gennem det gennemsigtige materiale. Se et eksempel på en rabbit vibrator mangen til Charlottes her: Genopladelig Butterfly

Nogle modeller har en roterende eller vippende spids, som også stimulerer g-punktet og den øverste del af skeden. En rabbitvibrator er ikke lavet for at skulle simulere følelsen af at være sammen med en mand. Den er designet til at skulle kunne give en kvinde den ultimative stimulering på mange erogene områder samtidigt, så orgasmer bliver lette at opnå.

Rabbit vibrator - Hvilken model skal jeg vælge?

Hos Belugi har vi Nordens største udvalg i rabbit vibratorer i rigtig mange forskellige prisklasser. I mange modeller af en rabbit vibrator, er der mere end en motor, således at de forskellige stimuleringer kan justeres separat. Sådan en rabbit vibrator er helt optimal, hvis du gerne vil arbejde med alle dine forskellige orgasmer, og udforske alt det din krop kan give dig af forskellige fornemmelser. Når du selv kan styre de forskellige enheder separat på din rabbit vibrator, kan du også bygge oplevelsen langsomt op, ved at varme op med en enkelt funktion og bygge på med flere stimuli efterhånden, som du bliver mere og mere tændt.

Ingen kvindekrop er fuldstændig magen til en anden og derfor er det svært, at give en helt klar anbefaling af en enkelt rabbit vibrator. Hvor langt vaginas åbning og klitoris er placeret fra hinanden kan variere ganske meget og derfor findes rabbit vibratorer med stor variation på form og længde af klitorisstimulatoren. Det er derfor vigtigt, at man er opmærksom på dette, hvis man er på udkig efter en rabbit vibrator. Især hvis det er første gang, at man skal prøve kræfter med denne vibratortype.

Der er andre punkter, hvor rabbit vibratorer kan adskille sig fra normen, for producenterne forsøger konstant at forbedre designet og øg nydelsen endnu mere. F.eks. er det ikke alle rabbit vibratorer, der kommer med de roterende perler i skaftet. I stedet kan producenten give skaftet en anderledes form, hvilket giver sin helt egen nydelse. Måske rammer de g-punktet endnu bedre, men det er som sagt forskelligt fra kvinde til kvinde. 

Det er dig selv, som kender din egen krop bedst, og ved hvor du er mest følsom. Sæt dig ind i hvordan hver enkelt model stimulerer, og vælg den rabbit vibrator, du tror, du vil få mest glæde af. Af og til kan det også give overraskende nye oplevelser, at prøve noget, man ikke umiddelbart tror føles godt. Det kan derfor også være en god idé at spørge andre til råds. Det bedste råd er altså, at man prøver sig frem og finder den rabbit vibrator, der får ens krop til at skælve af enestående orgasmer. Der er bestemt heller ingen skam ved at have mere end en, så man kan få lige den slags stimulans man ønsker, når man vil.

Uanset hvilken model du vælger, så er rabbit vibratorer også kendt som ’orgasmemaskiner’, fordi de alle stimulerer mange steder samtidigt.

Rabbit vibrator - Hvad skal jeg huske?

Husk først og fremmest at bruge rigeligt med vandbaseret glidecreme. Det gør oplevelsen meget større. Du kan også tilføre en erotisk orgasme gel, f.eks. Durex Orgasme Gel, der vil gøre dig helt rundtosset af orgasmer. Hvis du vælger en rabbit vibrator, der kører på batterier, så sørg for, at have ekstra batterier til rådighed. Det er så kedeligt, at gå i stå, midt i alt det sjove! 

Det er desuden vigtigt, at man sørger for at rengøre sin rabbitvibrator efter brug, da hygiejne er utroligt vigtigt når det kommer til sexlegetøj. Sørg dog altid for at vælge rengøringsmidler, som legetøjet kan holde til, da visse materialer kan nedbrydes, hvis man anvender de forkerte. Det kan man dog læse meget mere om i brugsanvisningen.

Lige meget hvad du vælger eller hvilket materiale den er lavet af, så kan du være ganske sikker på, at du aldrig har haft en ven som din nye rabbit vibrator. Den vil løfte dine intime stunder til nye højder, når du stimulerer klitoris og g-punktet på én gang. Det er uden sammenligning et af de mest stimulerende stykker sexlegetøj til kvinder overhovedet og det kan man se ud fra rabbitvibratorernes popularitet. Kombinationen af to typer stimulans er en gave for kvinder, der har svært ved at få orgasme rudelukkende ved penetration eller klitorisstimulans. Men når de to ting bliver kombineret, er der ingen grænser for, hvor vidunderligt det kan blive og det er lige præcis dette, som man har gjort med en rabbit vibrator. 

Rigtig god fornøjelse med din rabbit vibrator!