Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9077&groupid=GROUP354
Pulserende vibratorer
Pris
Mærke

Pulserende vibratorer

Nu og da sker det at, der kommer et sexlegetøj på markedet, der vender det hele op og ned. Et sexlegetøj, der på mange måder genopfinder den dybe tallerken, og som kan revolutionere sexlivet for millioner af mennesker verden over. Den pulserende vibrator er et sådant sexlegetøj. Hvor traditionelle vibratorer stimulerer en med (gæt engang) vibrationer, så er det faktisk lufttryk, der stimulerer en med en pulserende vibrator. Det lyder måske ikke som noget særligt, men hvis man først har prøvet det, så vil man opleve, at forskellen er ganske overvældende.

 

Hvad en pulserende vibrator?

Disse pulserende vibratorer er blevet enormt populære i både Danmark og i resten af verden, da den helt specielle teknik de benytter, har taget kunderne med storm. Der er ikke nødvendigvis nogen berøring, når man anvender en pulserende vibrator, men derimod lydbølger og lufttryk der klarer det hele. Det lyder måske helt åndssvage i dine ører, at man ikke rører ved noget dernede, men derimod blot anvender luftbølger. Men jo mere man tænker over det, des mere giver det menig.

Først og fremmest anvendes pulserende vibratorer primært til at stimulere klitoris og da denne er meget følsom, kan det ofte føles for voldsomt med direkte stimulans. Har man først oplevet for voldsom stimulans med en Magic Wand eller andre vibratorer, så kender man alt til den næsten ubehagelige fornemmelse. Faktisk kan man blive helt følelsesløs på klitoris og så får man i hvert fald ingen orgasmer. Men med en pulserende vibrator, er der ingen direkte berøring og derfor er det en meget skånsom form for stimulans, der forhindrer at man bliver stimuleret for voldsomt. Dette giver ydermere perfekte omstændigheder for at få gentagne orgasmer, hvilket helt sikkert er tillokkende for mange kvinder.

Den pulserende vibrator er en ganske ny teknologi, der er kommer til os fra en tysk opfinder ved navn Michael Lenke. Han var bekendt det problem som mange kvinde verden over lider af: Mangel på orgasmer. Faktisk er der millioner af kvinder, der aldrig nogensinde har prøvet at få en ægte orgasme og det ønskede Lenke at lave om på. Derfor begyndte han sammen med sin hustru, at eksperimentere og udvikle en pulserende vibrator, der skulle ende med at revolutionere hele branchen. Resultatet blev den første Womanizer pulserende vibrator, der siden har fået en række efterfølgere i takt med at man perfektionerer teknologien.

 

De bedste brand indenfor pulserende vibratorer

Som nævnt ovenfor er Michael Lenke og hans Womanizer vibratorer de store pionerer på markedet indenfor pulserende vibratorer, men det betyder ikke, at der ikke findes gode alternativer. Tværtimod. Et af de andre brands, der for alvor har slået igennem med deres pulserende vibratorer, er Satisfyer, hvis produkter er i høj kvalitet. Det er et glimrende alternativ til Womanizer, da de har videreudviklet på teknologien og endda kombineret pulserende vibratorer med mere traditionelle vibratorer. Dette betyder at, du kan få både en unikke stimulans fra en pulserende vibrator, men også den mere direkte stimulans fra en almindelig vibrator. Kombinationen af disse gør, at man kan tage sin nydelse til at langt højere niveau og opleve de vildeste orgasmer nogensinde. Kan man bede om mere?

Belugi fører naturligvis både Womanizer og Satisfyer produkter, så uanset hvad du foretrækker, så kan du finde det her på siden. Vi kan bestemt også anbefale den svenske producent LELO, der har tilføjet lydbølger til deres pulserende vibratorer. Det har bestemt ikke skadet konceptet og for mange er det en af de vildeste fornemmelser nogensinde. Så uanset om du er til Womanizer, Satisfyer eller LELO, så har Belugi lige præcis det som du står og leder efter. Der er noget for enhver smag og for enhver pengepung.

 

Der er masser af fordele ved pulserende vibratorer

Hvis du er stor fan af traditionelle vibratorer, er du måske en smule skeptisk overfor disse pulserende vibratorer og den nye teknologi. Det er også helt fint, men lad os alligevel fremhæve en række af de fordele, som man kan opleve ved brug af pulserende vibratorer.

I og med, at det kun er luft, der stimulerer end med en pulserende vibrator, så vil man opdage at det er et meget lydsvagt stykke legetøj. Dette gør det yderst velegnet til at have med på rejser eller hvis man bor sammen med andre og ikke ligefrem ønsker at reklamere med sin onani. Har man først oplevet hele huset ryste ved brug af en Magic Wand, så kender man til problemet. Langt de fleste pulserende vibratorer er desuden vandtætte, så det er oplagte at tage med i bad. Men der er mange flere fordele ved en pulserende vibrator.

Vidste du for eksempel, at det mest af alt føles som om man får oral sex? Det er rigtigt nok. Den helt unikke form for stimulans skaber nærmest en sugende fornemmelse, der for ens klitoris føles som om man bliver slikket. Man skal simpelthen opleve det for at tro det, men når man først har prøvet det, så vil man aldrig undvære den igen. Kombineret med en række forskellige niveauer er en pulserende vibrator din nye bedste ven.

Selvom en pulserende vibrator egentlig er designet til at stimulere ens klitoris, så kan man også godt anvende den på sine brystvorter. Faktisk er det en rigtig lækker måder at anvende den på. Fordi apparater skaber en ”sugende” fornemmelse er det oplagt at stimulere sine brystvorter, uden at det bliver for overvældende. Brystvorter kan være meget følsomme og den nænsomme fornemmelse fra en Satisfyer eller Womanizer er lige præcis det man har gået og manglet. 

Du kan også involvere din partner i brugen af en pulserende vibrator, da mange modeller er appstyrede. Dette giver jer muligheden for at din partner kan styre farten og intensiteten fra appen, mens du leger med dig selv. Det er utroligt frækt og en perfekt måde at gøre onani til en fælles aktivitet.

 

Pulserende vibratorer er kommet for at blive

Der er mange flere fordele, men uanset hvordan man vender og drejer den, så er de pulserende vibratorer kommet for at blive og de har i den grad sat sig tungt på en del af markedet, som mange slet ikke vidste eksisterede. En pulserende vibrator kan ændre dit sexliv og hvis du gerne vil forkæle dig selv med en lille ting, så ligger svaret ligefor. Belugi har naturligvis et stort og varieret udvalg, så du kan finde lige den vibrator, som du helst vil have og som passer til dine behov.

Så tag et lille kig på vores udvalg og forkæl dig selv eller din partner med en lækker pulserende vibrator. Det er helt sikket noget, som du ikke kommer til at fortryde.