Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9077&groupid=GROUP111
Magic Wand massagers
Pris
Mærke

Wand Massager / Magic Wand massager - 100% Orgasmegaranti!

En Magic Wand ligner ikke et helt almindeligt massageapparat, og er også oprindeligt udviklet, som et massageapparat til ømme muskler. Det er en Magic Wand Massager også fortrinlig til, da den er meget kraftfuld, og også fås med varme. Men apparatet er også yderst velegnet til at stimulere klitoris og skedeåbningen.. De kraftige vibrationer og forskellige vibrationsmønstre, giver nogle helt fantastiske orgasmer.

Første gang verden stiftede bekendtskab med, den nu legendariske, Magic Wand massager var i 1968, hvor den japanske teknologigigant Hitachi udviklede et massageapparat, der kunne anvendes hjemme, og som var fantastisk til at løsne ømme muskler i hele kroppen. Men et apparat med en stor blød spids, som vibrerer voldsomt, var simpelthen for fristende for mange husmødre og naturligvis udviklede apparatet sig til at blive anvendt til et ganske andet formål end udvikleren havde haft i tankerne. Magic Wand massagers fandt deres vej ind i hjem over hele verden og det var bestemt ikke som et almindeligt massageapparat, men derimod som det 20. århundredes vildeste og mest effektive sexlegetøj. Det er nemlig et apparat, der kan noget, som dets mange konkurrenter ikke kan og det er gør den til en favorit for millioner af kvinder verden over.

Hvad er en Magic Wand Massager?

En Magic Wand Massager er udformet med et greb (som en lille stang), hvorpå der er placeret et hoved, der kan vibrere. En Magic Wand Massager er normalt større end en vibrator, men fås i alle størrelser. I hovedet på en Magic Wand Massager, er der indbygget en motor, der får hovedet til at vibrere. Denne motor er som tidligere nævnt, normalt meget kraftig og derfor har Magic Wand Massagers vundet meget stor udbredelse.

Naturligvis har producenter af sexlegetøj haft gang i de små grå for at finde forskellige måder, hvor på man kunne forbedre på det enkelte design. Dette har man gjort med varierende succes. Resultater er Magic Wand massager apparater med varierende hovedstørrelser, motorer som kan opnå meget voldsomme vibrationer og meget mere. Der findes sågar modeller, som kan anvendes til penetration, hvilket dog ikke helt er formålet med en Magic Wand massager. Der er dog ingen tvivl om, at det klassiske design, som kom på markedet i 1968, er det mest populære og derfor går man aldrig galt i byen med en helt enkel model.

Hvordan anvendes en Magic Wand Massager?

Man anvender selve hovedet til at stimulere klitoris eller skedeåbningen. En Magic Wand Massager kan naturligvis bruges på hele kroppen, til ømme muske og massage, men på dine intime områder, er den specielt velegnet, og giver nogle fantastiske orgasmer.

Vibratoren stimulerer udvendigt og denne fornemmelse mod ens klitoris er noget, der kan give de dybeste og mest eksplosive orgasmer man nogensinde har oplevet. De kraftige vibrationer kan mærkes i hele kroppen og det er muligt at presse kroppen til ekstreme niveauer, hvilket med sikkerhed vil give orgasmer. Dette er blandt andet grunden til, at mange kvinder der aldrig før har haft en orgasme eller som døjer med at få orgasmer, har haft vidunderlige resultater ved brugen af en Magic Wand massager. 

Især mange kvinder, der tager en eller flere typer medicin vil ofte have problemer med at opnå ordentlig seksuel nydelse og for nogen vil de slet ikke kunne nå over kanten og få den forløsende orgasme. Men det er fortid med en Magic Wand massager, der presser kroppen til bristepunktet og giver det sidste skub, så man kan slappe af med en vidunderlig orgasme, der sender varme og bølger af nydelse gennem hele kroppen.

Det er dog meget mere end bare et stykke sexlegetøj, for Magic Wands blev jo oprindeligt udviklet som et massageapparat, som man kunne anvende i sit hjem og dette formål er den bestemt også god til. Især i en tid, hvor ømme skuldre og rygge er ved at udvikle sig til lidt af en folkesygdom. Hvis du eller din partner er øm i muskler og led, så kan en Magic Wand med fordel anvendes til at masserer. De stærke vibrationer og det bløde hoved giver en fantastisk lindring, som både mænd og kvinder vil kunne få stor glæde af. Med andre ord, kan man anvende en Magic Wand massager både som sexlegetøj og som det perfekte massageapparat. 

Hvilken Magic Wand Massager skal jeg vælge?

Hos Belugi har vi Nordens største udvalg af Magic Wand Massagers. Vi sælger rigtig mange Nalone, Jimmy Jane, Vive og LELO, men der er også rigtig mange andre mærker, at vælge imellem. Alle kvinder bør have mindst en Magic Wand Massager, da det nok er det nemmeste og hurtigste stykke sexlegetøj at få orgasme med - der er næsten 100% orgasmegaranti! De kraftigste Magic Wand Massagers skal sættes i stikkontakten og ellers fås de med batterier og genopladelige vi USB kabel til din computer.

Fordi der findes så mange forskellige producenter af sexlegetøj, så siger det sig selv, at der også findes et sandt ocean af Magic Wand massagers. De findes alverdens størrelser og udformninger, med kraftige motorer, der kan give dig lige præcis de voldsomme og dybe vibrationer, som man forventer. Der findes dog også små rejsemodeller, som man nemt kan have med sig og det er et glimrende kompromis mellem størrelsen og effekten. 

Hvad skal jeg huske med en Magic Wand Massager?

Vi vil anbefale, at du anvender en vandbaseret glidecreme, da det øger intensiteten af stimulationen. Husk desuden ekstra batterier, hvis din Magic Wand Massager ikke skal sættes i stikkontakten eller er genopladelig.

Der kan tilkøbes forskelligt tilbehør, som kan monteres på toppen. F.eks. en top med en mindre dildo, en nopret top eller noget helt tredje. frihed…

Magic Wand fremstår ikke som et stykke sexlegetøj, og kan derfor sagtens ligge på natbordet, til massage af de ømme muskler, og kan også gives til en veninde julegave – så kan hun jo selv om, hvordan hun vil bruge den.

God fornøjelse med din Magic Wand Massager!

 

Tags: Magic Wand Massager. Magicwand. Magicwandmassager. Wand.