Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9077&groupid=GROUP111
Magic Wand massagers
Pris
Mærke

Wand Massager / Magic Wand massager - 100% Orgasmegaranti!

En Magic Wand ligner ikke et helt almindeligt massageapparat, og er også oprindeligt udviklet, som et massageapparat til ømme muskler. Det er en Magic Wand Massager også fortrinlig til, da den er meget kraftfuld, og også fås med varme. Men apparatet er også yderst velegnet til at stimulere klitoris og skedeåbningen.. De kraftige vibrationer og forskellige vibrationsmønstre, giver nogle helt fantastiske orgasmer.

Hvad er en Magic Wand Massager?

En Magic Wand Massager er udformet med et greb (som en lille stang), hvorpå der er placeret et hoved, der kan vibrere. En Magic Wand Massager er normalt større end en vibrator, men fås i alle størrelser. I hovedet på en Magic Wand Massager, er der indbygget en motor, der får hovedet til at vibrere. Denne motor er som tidligere nævnt, normalt meget kraftig og derfor har Magic Wand Massagers vundet meget stor udbredelse.

Hvordan anvendes en Magic Wand Massager?

Man anvender selve hovedet til at stimulere klitoris eller skedeåbningen. En Magic Wand Massager kan naturligvis bruges på hele kroppen, til ømme muske og massage, men på dine intime områder, er den specielt velegnet, og giver nogle fantastiske orgasmer.

Hvilken Magic Wand Massager skal jeg vælge?

Hos Belugi har vi Nordens største udvalg af Magic Wand Massagers. Vi sælger rigtig mange Nalone, Jimmy Jane, Vive og LELO, men der er også rigtig mange andre mærker, at vælge imellem. Alle kvinder bør have mindst en Magic Wand Massager, da det nok er det nemmeste og hurtigste stykke sexlegetøj at få orgasme med - der er næsten 100% orgasmegaranti! De kraftigste Magic Wand Massagers skal sættes i stikkontakten og ellers fås de med batterier og genopladelige vi USB kabel til din computer.

Hvad skal jeg huske med en Magic Wand Massager?

Vi vil anbefale, at du anvender en vandbaseret glidecreme, da det øger intensiteten af stimulationen. Husk desuden ekstra batterier, hvis din Magic Wand Massager ikke skal sættes i stikkontakten eller er genopladelig.

Der kan tilkøbes forskelligt tilbehør, som kan monteres på toppen. F.eks. en top med en mindre dildo, en nopret top eller noget helt tredje. frihed…

Magic Wand fremstår ikke som et stykke sexlegetøj, og kan derfor sagtens ligge på natbordet, til massage af de ømme muskler, og kan også gives til en veninde julegave – så kan hun jo selv om, hvordan hun vil bruge den.

God fornøjelse med din Magic Wand Massager!

 

Tags: Magic Wand Massager. Magicwand. Magicwandmassager. Wand.