Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9077&groupid=GROUP109
Luksus vibratorer
Pris
Mærke

Luksus vibrator / Eksklusiv vibrator

Dildoer og vibratorer er gennem tiden gået fra at være et penisformet stykke plastic af tvivlsom kvalitet til meget lækre produkter, hvor der bliver lagt stor vægt på den anatomiske udformning, lækre materialer og nye funktioner. Alt sammen noget, der giver mere og større nydelse for dig.

Flere af Belugi’s luksus vibratorer, er prisvindende, designmæssige vidundere, og det er luksus, man har lyst til at beundre og (næsten) have stående på nipsehylden. Kvaliteten på alle vores luksus vibratorer er tårnhøj, hvilket både kan mærkes og ses. Enkelte luksus vibratorer bliver fremstillet i flere udgaver, hvor nogle er smykket med guld og diamanter, så de i endnu højere grad, er små kunstgenstande.

Hvis du har forsøgt dig med forskellige vibratorer, og har fundet frem til en eller flere typer, som passer rigtig godt til dine behov, så kan vi varmt anbefale, at du anskaffer nogle eksemplarer af rigtig god kvalitet. Det giver en mere luksuriøs følelse, og så holder de længe, så de kan give dig rigtig mange timers fantastisk luksus-nydelse.

Pris og kvalitet hænger sædvanligvis sammen og når du køber en luksus vibrator, må du forvente, at den koster minimum kr. 500,- og opefter. Men kvaliteten følger også med og når vi siger luksus vibrator, så mener vi luksus!