Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9077&groupid=GROUP104
Kugler og æg
Pris
Mærke

Remote vibrator æg, sex æg, sex kugler, ben wa balls, bækkenbundskugler

Disse små vidundere, ser ikke ud af meget, men er et fantastisk supplement til dit sexliv og til bækkenbundstræning.

Remote vibrator æg - hvad er det?

Et remote vibrator æg kaldes også for et sex æg eller sex kugler. Det består af et kuglelignende æg, der normalt er udført i medicinsk silikone. Dette æg placeres inde i skeden, så det sidder godt fast og fæles behageligt. Du kan eventuelt anvende lidt vandbaseret glidecreme, til at indføre ægget i skeden. I et vibrator æg sidder der en vibrator (deraf navnet) som kan få ægget til at vibrere.

Når ægget er placeret i skeden har du en lille fjernbetjening til rådighed. Denne fjernbetjening kan du vælge selv at styre, eller du kan lade din partner overtage kontrollen. Hvis du selv vil lege med dit vibrator æg, kan du anvende det til forspil eller onani, hvor du selv bestemmer tempoet. Men rigtig mange anvender et vibrator æg til leg i det offentlige rum. Forestil dig, at du går ud og spiser, og imens har din partner fjernbetjeningen. Når I sidder og spiser, kan han lege med dig samtidigt. Et vibrator æg er næsten helt lydløst, så du skal kun være bange for, om nabobordet, kan se, hvor dejligt det er for dig! Eller hvad med at gå ud og handle, mens du bliver stimuleret? Prøve tøj? Undertøj? Ja - det er kun din fantasi der sætter grænsen for, hvordan og hvornår et vibrator æg kan anvendes.

Et remote vibrator æg er tilpas let til, at det aldrig falder ud af skeden.

Bækkenbundskugler - hvad er det?

Bækkenbundskugler kaldes også ben-wa-balls og de anvendes til at træne din bækkenbund, f.eks. efter fødsel, på grund af alder eller andet, der gør, at dine bækkenbundsmuskler trænger til at blive strammet op, Bækkenbundskugler kan afhjælpe inkontinens (sjat tis) og giver mere lyst til sex generelt. Når du træner din bækkenbund, med bækkenbundskugler, kan du vælge forskellige størrelser. Jo tungere bækkenbundskugle du vælger, jo mere strammer du din bækkenbund - bækkenbunden bruger simpelthen flere muskler på, at holde på bækkenbundskuglerne. Men når bækkenbunden ikke "gider" mere, vil kuglerne automatisk falde ud og derfor kan det være en god ide, at starte med en let bækkenbundskugle og derefter prøve dig frem. 

Remote vibratoræg for alle?

Ja, alle kan bruge et remote vibrator æg. Det er sjovt alene og det er superfrækt sammen med en partner.

Bækkenbundskugler for alle?

Både ja og nej. Normalt er det ikke nødvendigt for unge piger, at træne deres bækkenbund. Det gør de automatisk fra naturens side. Men når du når en hvis alder og specielt når du har født børn, vil træning af din bækkenbund være et absolut "must" hvis du vil undgå de problemer, der følger med en slap bækkenbund.

Remote vibratoræg - Hvad skal jeg vælge?

Hos Belugi har vi rigtig mange forskellige remote vibratoræg. I alle størrelser, farver, former og prisklasser. Hvis du er første gang, du (eller i) skal købe et remote vibtratoræg, vil vi anbefale at du f.eks. starter med Fifty Shades of Grey - Remote Control Egg, som er rigtigt lækkert fjernstyret æg. Rækkevidden er op til 10 meter, så I kan bruge det overalt, og kvaliteten er helt i top.

Når du først har prøvet et remote vibrator æg, og du føler dig komfortabel med det, kunne du overveje det superlækre LELO Hula Beads, som er af allerhøjeste kvalitet og vil give dig/jer mange timers nydelse. Men der er en lang række andre remote vibrator æg at vælge imellem, som allesammen kan være det helt rigtige for dig.

Nogle udgaver har en vis rækkevidde, så de primært kan bruges hjemme eller når du og din partner er sammen i offentligheden. Men der er også kommet nye modeller på markedet, som har en App-styret fjernbetjening, der gør at din partner kan tænde og slukke fra den anden side af jorden. Denne mulighed gør det til et fantastisk stykke legetøj, hvor I kan lege selvom I ikke er fysisk sammen.

Bækkenbundskugler - hvad skal jeg vælge?

Hvis det er første gang du skal købe bækkenbundskugler, vil vi anbefale, at du køber et sæt, så du kan prøve dig lidt frem med vægten. Du kan f.eks. vælge de lækre Ben Wa Balls sæt fra Shots. Er du vant til at bruge bækkenbundskugler, har du sikkert selv en rigtig god ide om, hvilken vægt og størrelse der passer til dig.

Remote vibtrator æg og bækkenbunds - Hvad skal jeg huske?

Hvis du er helt ny med remote vibratoræg eller bækkenbundskugler, er det en god ide, at anvende lidt vandbaseret glidecreme til at gøre det meget nemt, at indføre ægget/kuglerne. Men når du har prøvet det et par gange, vil du opdage, at det er utroligt nemt og du derfor ikke behøver en glidecreme til indføring. Til gengæld vil anbefale, at du anvender et rengøringsmiddel til rengøring af dit produkt. Det giver en rigtig lækker følelse at vide, at de er helt rene, næste gang du har lyst til at anvende dem.

Rigtig god fornøjelse med dit remote vibrator æg eller dine bækkenbundskugler.