Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9077&groupid=GROUP16
Klitoris vibratorer
Pris
Mærke

Klitoris vibrator

Klitorisvibratorer bruges fortrinsvist udenpå klitoris. Nogle af vores klitorisvibratorer er udformet som en patron, og kaldes derfor en ’bullet’, mens andre har alle mulige andre former. Nogle har to små ører, som placeres på hver side af klitoris, mens andre har et lille hul, som klitoris placeres i.

Forkæl dig selv, og lad din krops mest følsomme lille sted, bliver taget under kærlig behandling, med vibrerende, sugende eller pustende fornemmelser.

Hvordan virker en klitorisvibrator?

Der er 5 måder, en klitorisvibrator kan virke på. De er alle forskellige og giver forskellige typer klitorisorgasmer. Men fælles for dem alle, er at de stimulerer din klitoris.

Den første type, er den mest kendte, og er en vibrator, der stimulerer direkte på klitoris. Det kan f.eks. være en bullet (en meget lille vibrator, der er udformet som en patron) eller en anden lille vibrator, som du masserer klitoris med, mens klitorisvibratoren vibrerer. Et eksempel på en klitorisvibrator, der stimulerer direkte på klitoris er Rocks-Off Ignition. Rocks-Off er i øvrigt dem, der har produceret verdens mest solgte vibrator, der er en bullet magen til Ignition.

Den anden type klitorisvibrator, kaldes også en rabbit vibrator.  Vibratoren føres ind i vagina og ca. midt på vibratoren sidder der en lille "tap", der er designet til at ramme og massere din klitoris, mens du onanerer, som normalt med vibratoren. I Sex in the City refererer Susan til denne type vibrator og kalder den My new best friend! Et godt eksempel på denne type klitorisvibrator er Svakom Lucas. Her kan du se, at klitorisvibratoren sidder ca. midt på vibratoren og således er designet til at stimulere din klitoris.

Den tredje type klitorisvibrator er den type, hvor der er 2 klitoris vibratorer ved siden af hinanden, og disse to vibratorer samles i bunden af klitorisvibratoren. De 2 klitorisvibratorer placeres på hver sin side af klitoris, og så masserer de din klitoris fra begge sider. Et godt eksempel på denne type klitorisvibrator er en Jimmy Jane Form 2, som virkelig er en luksusvibtrator indenfor klitorisvibratorer.

Den fjerde type klitorisvibrator, er en forholdsvis ny type. Denne type vibrator holdes ovenpå din klitoris (uden berøring), og når du tænder for vibratoren, vil den pulsere på din klitoris. Denne type klitorisvibrator er blevet yderst populær indenfor de seneste par år, og rigtig mange kvinder sværger til denne type klitorisvibrator, da de oplever fantastiske orgasmer. De mest kendte er Womanizer, men vi anbefaler Satisfyer, da de er mindst lige så gode og koster under halvdelen af en Womanizer. Du kan se et eksempel på denne type klitorisvibrator her, Satisfyer Pro 2, der i øvrigt blev "Sextoy of the Year"

Den femte type kliroris vibrator, er en type, der ligger over på vulva og således stimulere klitoris uden, at du selv skal gøre noget. Denne klitorisvibrator kaldes en layon. Klitorisvibratoren er designet til kvinder, der gerne vil nyde forspil eller onani i lang tid - og ikke er til hurtige orgasmer. Et godt eksempel på en layon er Nalone Curve, der er super lækker og giver nogle fantastiske lange orgasmer. 

Klitoris vibrator - hvilket mærke skal jeg vælge?

Hos Belugi har vi alle de kendte mærker indenfor klitorisvibrator. Satisfyer. LELO. Womanizer. FUN FACTORY og mange flere. De fleste kvinder har et eller favoritmærker indenfor klitorisvibratorer, men det tager lidt tid, at finde præcis de produkter, der passer til dig. Prøv dig lidt frem - hvis du synes, at en bestemt klitorisvibrator ser lækker ud, så prøv den. Den vil garanteret også føles lækker, når du får den hjem og tager den i brug.

Klitoris vibrator for alle?

Ja - alle kan anvende en klitorisvibrator. Uanset alder og seksuel orientering. Det er altid rart at få stimuleret sin klitoris, når blot den bliver stimuleret, som du kan lide det.

Vibratorens lille størrelse, gør den let og diskret at medbringe i tasken, og selvom den fortrinsvist er udviklet til klitoris, kan den være en rigtig god ”all-round”-pirrer, som også kan bruges til at pirre dig og/eller din partner overalt på kroppen.

Klitorisvibrator - hvad skal jeg huske?

Vi vil altid anbefale, at du køber en vandbaseret glidecreme, da det øger oplevelsen ved onani eller parleg med din klitoris i centrum.

Rigtig god fornøjelse med din klitorisvibrator.

 

Tags: Klitorisvibrator. Klitoris vibrator. Vibrator til klitoris. Stimulering af klitoris. Klitorisstimulering. Klitoris stimulering