Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9077&groupid=GROUP108
G-punkt vibratorer
Pris
Mærke

G-punkt vibrator

Kvindens skede er en kompliceret størrelse, med mange ’gemte’ steder, som er meget følsomme og erogene. G-punktet er et af dem. Der er stor forskel på, hvor tilgængeligt G-punktet sidder, fra kvinde til kvinde. Nogle oplever, at det er let at få orgasmer på G-punktet, mens andre kvinder aldrig rigtig har fundet det, og ikke har mærket den store G-punkts oplevelse. Hverken alene eller sammen med en partner.

G-punkt vibrator - Hvad er det?

En G-punkts vibrator er udviklet til, netop at kunne nå dit G-punkt i skeden.

Der er et utal af modeller, der kan stimulere på forskellig vis, men fælles for dem alle er, at G-punkt vibratorer har et lille knæk yderst, som kan nå gemte steder. Et rigtigt godt eksempel på en g-punkts vibrator er Fifty Shades of Grey - Darker - Desire Explodes G-punkt vibrator. Her kan du se, det lille knæk, der er for enden af G-punkt vibratoren og som netop er til at ramme dit g-punkt.

På de fleste kvinder sidder G-punktet ca. 2 - 4 cm. inde i skeden. Langt nok inde til at være beskyttet men også langt nok fremme til at det kan nås med et dertil indrettet stykke sexlegetøj eller med en finger. Sexlegetøjet er indrettet med en lille bøjning for enden, således at det efter indføring nemt kan komme i kontakt med G-punktet. Det er samme måde, som din partner kan ramme dit G punkt. Ved at krumme sin finger let når han er inde i din skede. Derefter maseres G-punktet enten op og ned, i cirkler, til højre og venstre eller ved at trykket på G punktet. Oftest er det en kombination af flere af disse metoder, der giver den bedste stimulation og dermed fører til orgasme. Hos Belugi kan vi kun anberale, at du/I prøver jer frem. Nedenfor ser du hvor G-punktet er placeret i kvindens skede

 

G punkt i kvindens skede

For at opnå en G-punkts orgasme skal du stimulere G-punktet. På de fleste kvinder, skal det stimuleres forholdsvist kraftigt og du vil tydeligt kunne mærke, når du rammer det korrekt. Det vil føles behageligt og pirrerende. Du skal dog ikke forvente at få orgasme første gang, du stimulerer G punktet. Det kræver træning. Til gengæld er det jo behagelig træning - og lader orgasmen vente på sig, så lad være at give op. Nyd stimuleringen og husk at i sidste ende vil det helt sikkert belønne sig, da G punkts orgasmer kan være utroligt dybe og langvarige.

G-punkt vibrator - Hvad skal jeg vælge?

Som med rigtig mange andre vibratorer, er det svært at rådgive om. Hos Belugi finder du Nordens største udvalg af G-punkt vibratorer. Se f.eks. vores LELO, Picobong, FUN FACTORY eller den lidt billigere Crush. Du skal finde en, du synes ser rigtig dejlig ud og så prøve den. Hvis du synes, at det ligner en G-punkt vibrator, der passer til dig, så er der en god sandsynlighed for, at du har fundet den rette. Ud over udformningen skal du også tænke på hvilket materiale, du ønsker. De fleste kvinder, vil gerne have deres G punkts virbrator udført i silikone. Silikone har den fordel, at det er blødt, nærmest som silke, og derfor føles behageligt mod de erogene zoner. Til gengæld tiltrækker silikone meget støv og dels kan det ikke tåle, at du/I anvender silikone baseret glidecreme sammen med silikonen.

G-punkt vibrator til alle?

Ja, alle kan anvende en G-punkt vibrator. Men det skal siges med det samme, at det er svære at få en g-punkt orgasme end en klitoris orgasme. Det kræver øvelse og det kræver, at du kender din krop og dens erogene zoner. Men vi vil opfordre dig til at lege dig frem til dine g-punkts orgasmer. Det er en helt anden orgasme end en klitoris orgasme eller en anal orgasme.

G-punkt vibrator - Hvad skal jeg huske?

Hvis du som de fleste har valgt en G-punkts vibrator, der er udført i silikone skal du huske, at rengøre din vibrator før brug. Det skyldes, som før nævnt, at silikonen tiltrækker støv. Det er derfor altid en god ide, at opbevare dit sexlegetøj i en lille pose, der er er beregnet til dette.

Desuden er det altid en god ide, at bruge glidecreme. Hvis du ikke anvender sexlegetøj til at stimulere dit G-punkt, kan du/I bruge en silikonebaseret glidecreme. Ellers skal du altid bruge en vandbaseret glidecreme. Desuden skal du huske, at købe ekstra batterier, hvis du vælger en batteridrevet G-punkt vibrator.

"G-punkts orgasmer kan være både dybe og langvarige"

Marie Oddershede, sexolog

Kan jeg selv stimulere mit G-punkt uden brug af sexlegetøj?

Det er rigtigt svært for en kvinde, at ramme sit eget G-punkt, uden brug af sexlegetøj. Og under alle omstændigheder, vil stilligen som oftest blive så akavet, at det er svært at nyde stimuleringen. Vi vil derfor opfordre til, at du viser din partner denne artikel, inkl. billeder, så han/hun kan få en ide om, hvor kvindens G-punkt er placeret. Og derefter skal I prøve jer frem. Det er som sagt slet ikke sikkert, at det lykkedes i første forsøg at finde G-punktet og det kræver træning, at få en G-punkts orgasme. Som kvinde kan du dog gøre livet meget lettere for din partner, hvis du selv træner med sexlegetøj. Derved får du en rigtig god ide om hvor dit G-punkt er placeret og hvordan det føles, når det bliver stimuleret. Så er du klar til at opleve nogle dybe og langvarige orgasmer både alene og sammen med din partner. 

Rigtig god fornøjelse.

Vidst du dette om G-punktet?

Vidste du, at ordet G-punkt stammer fra den person, der første gang mente, at have fundet kvindens G-punkt: Den tyske gynækolog Ernst Gräfenberg. Det kaldes derfor også Gräfenberg punktet men det lyder, efter vores mening, hverken sekset eller romantisk. Så hos Belugi er vi glade for, at det i dag blot bliver kaldt G-punktet.

 

Tags: G-punkt vibrator. G punkt vibrator. Gpunktvibrator. Vibrator til g punkt. Vibrator til G punkt. Kvindens erogene zoner. Erogene zoner.