Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9077&groupid=GROUP108
G-punkt vibratorer
Testet
Pris
Mærke

G-punkt vibrator

Kvindens skede er en kompliceret størrelse, med mange ’gemte’ steder, som er meget følsomme og erogene. G-punktet er et af dem. Der er stor forskel på, hvor tilgængeligt G-punktet sidder, fra kvinde til kvinde. Nogle oplever, at det er let at få orgasmer på G-punktet, mens andre kvinder aldrig rigtig har fundet det, og ikke har mærket den store G-punkts oplevelse. Hverken alene eller sammen med en partner.

G-punkt vibrator - Hvad er det?

En G-punkts vibrator er udviklet til, netop at kunne nå dit G-punkt i skeden.

Der er et utal af modeller, der kan stimulere på forskellig vis, men fælles for dem alle er, at G-punkt vibratorer har et lille knæk yderst, som kan nå gemte steder. Et rigtigt godt eksempel på en g-punkts vibrator er Fifty Shades of Grey - Darker - Desire Explodes G-punkt vibrator. Her kan du se, det lille knæk, der er for enden af G-punkt vibratoren og som netop er til at ramme dit g-punkt.

G-punkt vibrator - Hvad skal jeg vælge?

Som med rigtig mange andre vibratorer, er det svært at rådgive om. Hos Belugi finder du Nordens største udvalg af G-punkt vibratorer. Se f.eks. vores LELO, Picobong, FUN FACTORY eller den lidt billigere Crush. Du skal finde en, du synes ser rigtig dejlig ud og så prøve den. Hvis du synes, at det ligner en G-punkt vibrator, der passer til dig, så er der en god sandsynlighed for, at du har fundet den rette g-punkt vibrator.

G-punkt vibrator til alle?

Ja, alle kan anvende en G-punkt vibrator. Men det skal siges med det samme, at det er svære at få en g-punkt orgasme end en klitoris orgasme. Det kræver øvelse og det kræver, at du kender din krop og dens erogene zoner. Men vi vil opfordre dig til at lege dig frem til dine g-punkts orgasmer. Det er en helt anden orgasme end en klitoris orgasme eller en anal orgasme.

G-punkt vibrator - Hvad skal jeg huske?

Du skal huske at bruge vandbaseret glidecreme. Desuden skal du huske, at købe ekstra batterier, hvis du vælger en batteridrevet G-punkt vibrator.

 

Tags: G-punkt vibrator. G punkt vibrator. Gpunktvibrator. Vibrator til g punkt. Vibrator til G punkt.