Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9077&groupid=GROUP14
Anal vibratorer
Pris
Mærke

Anal vibrator / Analvibrator

Hvad er en analvibrator?

En anal vibrator er en vibrator, der er udformet specielt til anal stimulation. Man kan ikke blot benytte en almindelig stimulator til anal stimulering, da en anal vibrator er udformet på en bestemt måde.

Når du gerne vil bruge din vibrator til at stimulere anus, er det meget vigtigt at den er udformet netop til dette formål. Anal vibratorer er altid udformet, så de har en stor bund, der virker som 'stopklods', så vibratoren ikke kan forsvinde op i anus. Endetarmen er meget lang, og der er en meget effektiv muskulatur, som arbejder helt selvstændigt. Derfor er der mange eksempler på folk, som har oplevet, at en genstand uden 'stopklods' pludselig er forsvundet så langt op, at den ikke har kunnet fiskes ud igen. Et efterfølgende besøg på skadestuen, kan godt være meget ubehageligt og måske også lidt pinligt.

En anal vibrator fås i rigtig mange udformninger. Til mænd har anal vibratorer typisk et lille knæk yderst, så spidsen kan stimulere prostata. Men der er faktisk mange kvinder, som også oplever, at det lille knæk føles rart, fordi det trykker ind mod skeden, og på den måde rammer nogle stimulerende punkter. Så du skal ikke hænge dig så meget i, om vibratoren er til mænd eller kvinder. Alle mennesker er forskelligt udformede og det er også meget forskelligt, hvad der føles godt. 

En vibrator, som er egnet til analt brug, kan også sagtens bruges i skeden. Mange gange vil vibratoren være markedsført til vaginalt brug, så det er ikke altid, at den decideret er kaldt 'anal vibrator' men, du kan altid se i beskrivelsen af produktet, om den også er egnet til analt brug.

Anal vibratorer til alle?

Ja, alle kan anvende en anal vibrator. Både kvinder og mænd og i alle aldre og uanset seksuel orientering. Kvinder har altid anvendt anal stimulans, da anal sex er ganske almindeligt. Og kvinder ved, at anal stimulans kan være utroligt lækkert, da man rammer bagsiden af klitoris og dermed en af kvindens mest erogene zoner.

Men i de sidste årtier, har mænd også fået øjnene op for, at anal stimulans er helt fantastisk, da mænd har et p-punkt. Når p-punktet (prostata kirtlen) bliver stimuleret, evt. sammen med penis, kan manden opnår nogle helt fantastiske orgasmer. Orgasmer han aldrig har oplevet før.

Som nybegynder er det en god idé at starte med en lille størrelse, i en glat udformning, uden alt for mange riller og  buler. Du kan med fordel starte med at bruge vibratoren udvendigt, og lade vibrationerne hjælpe med at få muskulaturen til at slappe af, inden du lirker vibratoren længere op. Husk at bruge rigeligt med glidecreme - det gør oplevelsen meget mere behagelig. 

Læs også vores Guide til analsex for begyndere.

Hvilken anal vibrator vil Belugi anbefale?

Hos Belugi har vi et stort udvalg i anal vibratorer. Vi synes specielt at anal vibratorer fra LELO, Fun Factory, Rocks-Off og We-Vibe er rigtig lækre, men kig dig omkring. I sidste ende, er det dig der kan mærke, om den anal vibrator, du kigger på, ser lækker ud og føles rigtig for dig.

Anal vibrator - hvad skal jeg huske?

Det er altid en god ide at bruge glidecreme i forbindelse med sexlegetøj og efterfølgende anvende et antibakterielt rengøringsmiddel. Men ved anale produkter er dette ekstra vigtigt, og hvis du er faldet for de anale sexlege, vil vi anbefale, at du køber en stor bøtte vandbaseret glidecreme. Du får helt sikkert brug for den…...

Rigtig god fornøjelse med din anal vibrator!