Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9077&groupid=GROUP5
Vibratorer
Pris
Mærke

Vibrator

Hvad er en vibrator?

En vibrator, er et stykke sexlegetøj, der har til formål, at tilfredsstille en kvinde (eller mand), som oftest ved at give hende orgasme. En vibrator er udformet, så den stimulerer kvindens klitoris eller stimulerer indeni kvindens skede eller i anus. I kvindens skede kan en vibrator stimulere G-punktet, men også en lang række andre erogene zoner, der befinder sig rundt omkring i kvindens skede, og som kan give hende orgasme. En vibrator er normalt mellem 15 og 30 cm. lang og har en diameter på mellem 3 - 6 cm. Men som du vil erfare her på siden, findes der et utal af former, som dækker forskellige kvinders behov for netop deres optimale måde, at blive stimuleret på.

Vibrator - Nordens største udvalg af vibratorer

Hos Belugi finder du Nordens største udvalg af vibratorer. Vi har netop den vibrator du søger indenfor klitoris vibrator, g-punkt vibrator, luksus vibrator, rabbit vibrator, realistisk vibrator, multi vibrator, magic wand massagers, vandtæt vibrator, kugler & æg, finger vibrator, anal vibrator eller vibrator sæt.

Vibrator - Hvilket mærke skal jeg vælge?

Hos Belugi finder du desuden alle de kendte mærker indenfor vibratorer. LELO, We-Vibe, Satisfyer, Womanizer, Jimmy Jane, FUN FACTORY, Adrien Lastic, Rocks-Off og mange flere. Indenfor alle disse mærker har vi desuden næsten alle modeller og vi tager altid alle de nyeste modeller indenfor vibratorer hjem til dig. Det er umuligt at sige, hvilket mærke du skal vælge. Hvis du er helt ny, skal du kigge på de forskellige former og tænke på, om det ligner en form, der kan tilfredsstille netop dig.

De fleste kvinder har et eller to favoritmærker indenfor vibratorer og du finder kun dine favoritter, ved at prøve dig lidt frem blandt de mange vibrator modeller.

Vibrator til onani eller til parleg?

En vibrator kan både anvendes alene til stimulering og onani, men også sammen med din partner. Hvis du er sammen med en partner, kan vibratoren anvendes til forspil eller til gensidig onani. Det er meget frækt, at se en kvinde lege med en vibrator, og det er meget frækt for kvinden at se sin partner blive enormt ophidset. Til sololeg kan en vibrator være helt fantastisk - den kan så længe du har lyst og du kan få alle de orgasmer, du har lyst til!

Vibrator til alle?

Ja, alle kvinder (og mænd) kan anvende en vibrator. Hos Belugi er alle vores vibratorer ftalatfrie, og afgiver ingen skadelige stoffer. Så du kan bruge din vibrator helt uden bekymringer.

Vibrator - hvad skal jeg huske?

Vi anbefaler altid, at du anvender vandbaseret glidecreme sammen med din vibrator. Desuden anbefaler vi, at du anvender et rengøringsmiddel til at rengøre din vibrator før og efter brug. Med et rengøringsmiddel til sexlegetøj, er du sikker på, at dit sexlegetøj, er helt rent, når du bruger det. Hvis din vibrator anvender batterier, vil vi anbefale, at du køber ekstra batterier. Eventuelt medfølgende batterier, kan ofte være af dårlig kvalitet og det er kedeligt at gå i stå midt i alt det sjove. Men du kan også vælge en vibrator, der er genopladelig, som du normalt blot skal oplade via et USB stik.

Rigtig god fornøjelse med din vibator!