Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
01.april 2018

Velkommen

Velkommen til Herreværelset

Velkommen til den del af Belugis blog, vi kalder for Herreværelset. Her skriver vi om sex og forhold set fra mænds synspunkt. Det betyder selvfølgelig ikke, at kvinder ikke må læse med – det ville faktisk glæde os gevaldigt, hvis de gjorde.


Inspiration til alle

Her vil du finde en lang række forskellige artikler, lister og guides. Mange af dem er rettet helt anatomisk specifikt mod mænd, mens andre er af mere generel karakter. Nogle af artiklerne handler om forførelse og forelskelse, andre om mere håndgribelige teknikker i soveværelset – og hvor man ellers finder på at dyrke sex.
 
Nogle henvender sig udelukkende til mænd i forhold med kvinder, andre er mere uspecifikke, og nogle kan forhåbentligt også inspirere kvinder i forhold med kvinder. Bag Herreværelsets døre anskuer vi seksualitet på en positiv og inkluderende måde. Hvis man, som læser i Herreværelset, har en idé til en artikel, kan man henvende sig på mail: [email protected]


Vi sparker ikke til dæk

I Herreværelset taler vi pænt og ordentligt. Herreværelset er ikke en drengerøvsbule, men netop et Herreværelse. Vi sparker ikke til dæk her, og vi taler ikke ned om kvinder. Vi anerkender at der er forskel på folk, og at der er vide grænser for hvad der kan opfattes som maskulint. Vi dømmer ikke folk på udseendet og slet ikke på hvad de tænder på – kun i få tilfælde på hvordan de udlever det. Omvendt lider vi heller ikke af berøringsangst. Der er masser af temaer der kan betragtes som underlødige, som vi, i Herreværelset, vil behandle ganske seriøst. Vi dykker gerne ned i snavset for at finde guld, og dele det med andre.


Hvem er værten?

Værten i Herreværelset er mig, Martin Schjönning. Jeg har mange års erfaring i sexlegetøjsbranchen og som rådgiver indenfor parforhold, sex og intimitet. Ved siden af mit virke for Belugi er jeg skønlitterær forfatter, i horror-genren, og freelance forlagsredaktør. Jeg forsøger generelt at være objektiv i mine artikler, men jeg har en særlig række af blogindlæg, der hedder Martin Anbefaler, hvor jeg fremhæver de bedste varer i Belugis sortiment – i disse er det min holdning til et givent produkt der præsenteres.
 

Tilbage er kun at byde hjerteligt velkommen til Herreværelset.

 


Skrevet af:
Martin Schjönning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop