Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
20.juni 2019

BDSM scenarier

Tre nemme og billige BDSM-scenarier

Rollespil er ikke kun for unge nørder med en forkærlighed for drager og mærkeligt formede terninger. Det er noget der i allerhøjeste grad kan peppe sexlivet op, og det er særligt godt til BDSM-seancer, der ofte har bedst af lidt baggrundshistorie, for at fungere rent mentalt. Når man tænker over det, giver scenariet hvor du er dig selv og på det nærmeste udsætter din partner for hustruvold, ikke mening. Men hvis I leger jer til at være nogle andre, fremmede mennesker, med mere kriminelle lyster og færre samvittighedskvaler, går scenariet pludselig op.

Vi bygger konstant historier om os selv. Den bil du kører i, det arbejde du har, dit tøj, dine læsevaner, din browserhistorik, det hele er med til at skabe fortællingen om dig. Hvis du har problemer med at se dig selv i rollen som den onde herre, der undertvinger en kvinde, som en del af den fortælling, gælder det blot om midlertidigt at holde en ferie fra den historie du normalt er hovedpersonen i. Og så skrive en ny, kort fortælling om monsteret inde i dig.

Jeg har tre forslag til rollespilshistorier I kan udleve. Fælles for dem er, at de er ret nemme at gå til for de fleste, og at de ikke koster særlig meget i udgangspunktet. Mange udvikler ligefrem en yndlingshistorie, som de udspiller igen og igen, og hver gang tilføjer de nye elementer, nyt legetøj eller en ny lokation, for at perfektionere historien – så stærke er vores fantasier.


1: Jobsamtalen

Jobsamtale-scenariet udnytter et reelt problem i vores samfund, hvor kvinder stadig oftest befinder sig under mænds niveau, og under mænds kontrol, på arbejdsmarkedet. Kvinder får heller ikke lige så meget i løn som mænd. Det er en glimrende og meget realistisk ramme for et scenarie, der ikke kræver noget særligt udstyr, og hvor rollespillet er i højsædet.
 
Den kvindelige jobaspirant ankommer til et kontor, hvor hendes potentielt kommende chef venter. Hun har søgt en stilling i firmaet. Smør gerne ekstra tykt på om, at hun inderligt har brug for jobbet, til at betale en gæld eller lignende. Gør hende desperat efter at få stillingen. Gradvist kan chefen så begynde at komme med ublu bemærkninger om hvordan hun kan få det eftertragtede job.
 
Hun kan jo starte med at tage noget af tøjet af, for chefen foretrækker letpåklædte kvindelige ansatte i sit firma. Han begynder at udfritte hende om, hvor langt hun faktisk er villig til at gå. Resten af historien skriver sig selv, og kan afsluttes med at du underskriver en ansættelseskontrakt, mens hun tørrer sæd af sit ansigt.
Historien er en af mine personlige favoritter, netop på grund af tabubruddet og den virkelighedstro setting. Den kan varieres og udbygges, og handle om lønforhandlinger, forfremmelser eller – hvis chefen er rigtig ubehagelig – om ikke at blive udpeget i en fyringsrunde.

Udstyr: Et skrivebord, en kontorstol, pænt tøj til begge parter.
Ekstraudstyr: Bondagereb, sexet sekretær-kostume.


2: Blafferen

Blafferen er ikke lige så tilgængelig for alle, som Jobsamtalen er, idet den kræver en bil. Udover det, er den sådan set lige til. Historien spiller på kvinders sårbarhed overfor mænds rovdyrsagtige seksuelle drifter – et motiv man finder i alt fra Den Lille Rødhætte til Fifty Shades of Grey. I modsætning til Jobsamtalen, hvor kvinden kan vælge at sige nej til chefens grove tilnærmelser, er Blafferen en historie om vold og tvang.
 
Kvinden kommer gående langs vejen. Måske hendes egen bil er brudt sammen, eller måske hun bare gerne vil spare transportudgifterne. Om ikke andet blaffer hun. Det er selvfølgelig ret vigtigt at din kæreste ikke forsøger at praje andre biler end din, så aftal tid og sted nøje. På et tidspunkt standser en venlig sjæl (dig) og samler kvinden op.
 
De snakker om hvor hun skal hen, og om hun er stedkendt. Herfra kan det gå i to retninger. Enten er hun ikke bekendt med ruten, og fatter derfor ikke mistanke, når den fremmede mand kører ud i skoven med hende. Eller også begynder hun at blive bekymret, fordi hun ved at han kører forkert. Her må han så sørge for at hun ikke stikker af – men kør for alt i verden forsigtigt! Hvorom alting er, viser det sig selvfølgelig at den venlige sjæl slet ikke er så venlig endda. Han kører hende ud i skoven eller til et øde industrikvarter, og her tvinger han hende til at underkaste sig.

En våbenattrap kan gøre scenariet mere realistisk, men eller er truslen om almindelige tæsk også anvendelig. Man kan runde scenariet af ved at manden efterlader kvinden, udmattet, tilsølet, voldtaget og forslået, og kører sin vej – og så kommer tilbage efter nogle minutter og lader maskerne falde. Ligesom Jobsamtalen kan scenariet udbygges – måske med en ekstra mand, hvis man er til den slags.

Udstyr: En bil, blaffer-kostume fx med en rygsæk.
Ekstraudstyr: Våbenattrap, håndjern, ball gag, paddle, blindfold


3: Indbrudstyven

Indbrudstyven tilhører samme kategori som Blafferen. Det er en historie, der bryder med nogle sociale konventioner om hvad der er i orden at tænde på. Denne gang arbejder fortællingen med en inderlig frygt de fleste af os har, om at vores enemærker – de steder vi normalt føler os trygge – bliver invaderet af fremmed vold.
 
Kvinden er alene hjemme. Det er sent om aftenen, og hendes mand er på forretningsrejse eller ude med vennerne. Hun hygger sig, og går måske rundt derhjemme med et glas rødvin, og kun iført sin hyggelige morgenkåbe. Pludselig hører hun en lyd. Den kommer vist fra soveværelset. Flere lyde følger. Noget bliver skubbet rundt med. Hun overvejer at ringe til politiet, men vælger at undersøge sagen selv. Måske hun bare har glemt at lukke vinduet, og en fugl er fløjet ind. Det viser sig at være en dum beslutning. I soveværelset venter indbrudstyven, der er ved at kigge natbordet igennem for smykker. Han er meget stærkere end hun er, og selvom det er dybt uprofessionelt, kan han ikke stå for fristelsen når han ser at hun er nøgen under tøjet.

Indbrudstyven er det mest ekstreme af disse tre scenarier. Det kan udvides, ligesom de andre. Vil indbrudstyven bare have overstået sin forbrydelse i en fart? Er han en ægte sadist, der ved at manden er bortrejst og ser frem til at pine kvinden hele natten? Er han alene, eller har han en makker – eller flere? Hvilke modbydelige instrumenter har han med i sin taske?

Udstyr: Et hus eller sommerhus, en elefanthue, en lommelygte
Ekstraudstyr: Alt hvad der kan være i en taske.
 

Links til gode produkter:
 
 
 
 
 
 

Skrevet af:
Martin Schjönning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop