Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...

TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

Spar op til 80% på lækre produkter til hende!

Her finder du et hav af gode tilbud til hende. Hos Belugi køber vi meget stor ind og derfor kan vi altid tilbyde dig markedets laveste priser - med Prisgaranti. Men her finder du ekstra gode tilbud, ofte varer, som vi skal af med hurtigst muligt, så vi kan få plads til en masse nye varer. Superlækre luksusprodukter, ofte stærkt nedsat, og produkter, til den prisbeviste, som er yderligere nedsat. Her kan du virkelig gøre et godt køb, hvadenten det er til dig selv eller til en gave, til en du holder af.

https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9362
Pris
Mærke

Din søgning gav desværre ikke noget resultat. Prøv en anden søgning eller søg evt. via menuen. Tak.

TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

- Same høje kvalitet bare billigere

Her på siden finder du sexlegetøj til hende, der er mere nedsat end normalt. Hos Belugi køber vi sexlegetøj til kvinder i meget store mængder, da vi køber ind til vores online shop i både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Derfor er Belugi i stand til at handle direkte hos producenterne og sprænge de fordyrende mellemled over, som ofte tager 30% - 70% ekstra. En regning, der normalt kun kan sendes videre til forbrugerne.

Derfor er Belugi også blevet kåret til ”Billigste sexshop”, en titel som vi naturligvis er meget stolte af.

Restpartier, udgåede varer og restvarer

På siden her kan du være heldig at finde vores restpartier. Det betyder, at nogle producenter planlægger at lade en serie udgå. Ikke fordi den er dårlig eller der er noget galt med den. Men de lader den udgå af den simple grund, at de hvert år udvikler og lancerer nye varer. Og hvis de ikke lod nogle varer udgå ville de ende med et produktkatalog, der indeholdt alt for mange varenumre og sælge for få af det enkelte varenummer. Når producenterne lader en vare udgå tilbyder de ofte deres bedste kunder at købe den resterende del af deres lager. Et restparti er oftest på mellem 250 – 1000 stk. af den pågældende vare, som de tilbyder til en ekstrem lav pris. Og hos Belugi sender vi denne rabat direkte videre til vores kunder. Men for at få fingrene i disse restpartier skal du dels have en stor volumen i salg, dels have den fornødne lagerkapacitet og dels have den økonomiske styrke til at aftage restpartier. Ud over at købe de nyeste produkter hos alverdens største producenter af sexlegetøj, aftager Belugi også restpartier, som vi sælger her på siden. Men som du næsten kan regne ud, skal du være hurtig for at få fat i disse produkter, da de bliver solgt rigtigt hurtigt.

Ud over restpartier vil du også finde varer, som Belugi lader udgå. Det er typisk lingeri, hvor der hele tiden kommer nye styles men også vibratorer og dildoer udgår i takt med, at producenterne lader dem udgå. For at få plads til de nye varer på vores lager, er vi nødt til at sælge udgåede varer så hurtigt som muligt. Derfor nedsætter vi disse varer til vores kostpris eller under vores kostpris, for at få plads til de nye varer.
 
Den sidste kategori af billigt sexlegetøj og billigt lingeri som du finder på denne side er restvarer. Det drejer sig typisk om lingeri, som skal udgå af den ene eller anden grund. Når det er tilfældet står vi ofte tilbage med nogle størrelser, som ikke har solgt så godt som andre eller hvor vi har bestilt for mange hjem af en enkelt størrelse. Disse restvarer nedsættes ligeledes til kostpriser eller under kostpriser.

Hvordan får jeg fat i billigt sexlegetøj?

Som før nævnt går det oftest hurtigt med at få solgt varerne på denne side. Derfor anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev her på siden. Du skal blot oplyse din email og så vil du automatisk modtage en mail hver gang vi får nogle specielle tilbud på hylderne. Og ellers vil vi anbefale, at du kigger på denne side hver gang du er på udkig efter billigt sexlegetøj.

Er billigt sexlegetøj af god kvalitet?

Dette spørgsmål må vi desværre besvare med et rungende: NEJ!

Man kan købe masser af billigt sexlegetøj – både i Danmark og i udlandet. Typisk vil der være tale om billigt produceret Kina-legetøj, som dels er af en ekstrem ringe kvalitet og dels er det typisk ikke blevet testet for diverse kemikalier, der kan være i sexlegetøjet. På vores lager i Odense har vi faktisk en kæmpe kasse med billigt sexlegetøj fra Kina, hvor vi jævnligt modtager prøver fra diverse producenter. Vi bruger kassen til skræk og advarsel for vores kunder. For her kan de ved selvsyn konstatere den ringe en kvalitet af disse varer. Hos Belugi kan du være 100% sikker på, at du kun kan købe billigt sexlegetøj, der er produceret og testet af store anerkendte leverandører, som får deres produkter testet og godkendt hos relevante myndigheder.