Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9200&groupid=GROUP191
Penisringe specielt til par
Pris
Mærke

Penisring til par

En penisring er en meget lille tingest, med en meget stor effekt. Så i sig selv, giver en penisring også stor nydelse til partneren. Nogle penisringe er dog udviklede med en lille ekstra funktion, som gør det ekstra dejligt for partneren.

Penisringe for alle par?

Alle par kan anvende en penisring, der er et specielt udviklet stykke sexlegetøj, til par. Eneste undtagelse er, hvis damen ikke bryder sig om at blive stimuleret på klitoris. Men det er et fåtal af kvinder, der ikke nyder dette.

En Penisring giver ekstra krydderi

En penisring specielt til par, kan sagtens være det første stykke par sexlegetøj, som man køber. Næsten alle kan lide at anvende en penisring, da den dels giver manden en større penis, mere stamina og mere udholdenhed. Desuden er der ofte en vibrator indbygget i penisringe specielt til par, som også stimulerer kvinden. Hos Belugi kan vi varmt anbefale, at alle par prøver en penisring, hvad enten det er mand/kvinde eller mand/mand. Vær opmærksom på, at nogle penis ringe til mand/mand er konstrueret, så de stimulerer mellemkødet og/eller anus på den, som bruger penisringen. Disse kan dog også bruges af i mand/kvinde forhold.

Da en penisring som regel er en beskeden investering, anbefaler vi alle vores kunder, at anskaffe et udvalg af forskellige modeller… Det er en nem og billig måde, at opleve et lille ’ekstra’.