Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9200&groupid=GROUP188
Par vibratorer
Pris
Mærke

Par vibratorer

Alle vibratorer kan med stor fordel, indgå i sex mellem to mennesker, som et dejligt supplement. Men parvibratorer er særligt udviklede til at kunne stimulere to personer på samme tid. Mange mærker indenfor parvibratorer har udviklet en decideret parvibrator, som er udformede, så en mand og en kvinde kan nyde vibrationerne samtidigt, mens de har samleje. Der er også par vibratorer, som har to fleksible ender, som enten kan bruges til dobbeltstimulation af kvinden, eller til kvinde/kvinde, mand/mand eller mand/kvinde.

Parvibratorer til alle

Ja alle kan bruge en parvibrator, men en parvibrator er som ordet siger, udviklet til par. Parvibratorer er forholdsvist nye på markedet, men har på rekordtid opnået en kæmpe popularitet. Parvibratorer kan bruges uanset alder og køn. Det var We-Vibe, der udviklede den første parvibrator. Derefter er der en række af de større mærker, der har udviklet deres egen parvibrator. F.eks. LELO, Adrien Lastic, Kiiroo, og Satisfyer.

De fleste parvibratorer er udformet, som en lille bøjle, hvor den ene ende af bøjlen indføres i vagina og den anden ende støtter ved mellemkødet (området mellem vagina og anus). Bøjlen er så lille, at en mand derefter kan trænge ind i kvinden med sin penis. Når I sætter gang i vibrationerne, vil både du og din partner kunne føle stimulationen, og det giver en helt fantastisk fornemmelse. Eneste problem, er at begge parter normalt får orgasme meget hurtigt. Men så må I jo bare på den igen...og igen...og igen...

Gå på opdagelse i vores brede sortiment, og få alle de gode idéer din fantasi kan komme i tanker om.

God fornøjelse.