Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9200&groupid=GROUP187
Fjernbetjent sexlegetøj
Pris
Mærke

Fjernbetjent sexlegetøj

Med fjernbetjent sexlegetøj er der mulighed for at lege på mange forskellige måder. Du kan lege med dig selv eller med din partner. En del af legetøjet kan fjernbetjenes via en App, så din partner og dig kan pirre hinanden, selvom I måske befinder Jer 1000 kilometer fra hinanden.

Fjernbetjent sexlegetøj til alle

Ja - alle kan få stor glæde af fjernbetjent sexlegetøj, men specielt par. Fjernbetjent sexlegetøj giver dig selv eller din partner mulighed for at stimulere dig, uanset hvor i befinder jeg. Om i er ude at handle, ude at spise, hos besøg hos venner eller hvad I laver, så er fjernbetjent sexlegetøj super lækkert til stimulering. Forstil dig, at I sidder og spiser på en restaurant og du har et æg i din vagina. I sidder og spiser og pludselig tænder din partner for ægget, der begynder, at stimulere stille og roligt. Din partner skruer lidt op for vibrationsmønstret eller ændre vibrationsmønster. I sidder og taler helt almindeligt eller I forsøger i hvert fald at tale helt almindeligt. Nu er du rigtigt tændt, og vil bare have mere. Så slukker din partner for stimuleringen igen. Det er meget ophidsende.

Alle kan anvende fjernbetjent sexlegetøj uanset køn og alder. Og det er helt lydløst, så du skal ikke være bange for, om nabobordet lytter med til jeres leget med fjernbetjent sexlegetøj.

Fjernbetjent sexlegetøj til rollespil

Ja - fjernbetjent sexlegetøj egner sig fortrinligt til rolle spil. F.eks. til dominanslege, hvor du eller din partner har kontrol over den anden part, med selve det fjernbetjente sexlegetøj. Det fjernbetjente sexlegetøj giver netop en magt til at bestemme, hvornår du eller din partner skal stimuleres og hvornår det fjernbetjente sexlegetøj skal stoppe igen.

Typer af fjernbetjent sexlegetøj

Der findes både æg, dildoer og masturbatorer som fjenbetjent sexlegetøj. Kig rundt på vores store udvalg og find netop det fjernbetjente sexlegetøj, der passer til dig eller jer.