Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9200&groupid=GROUP339
Anal sexlegetøj til par
Pris
Mærke

Anal sexlegetøj til par

Er analsex noget for jer?

Anal sex er en ting, som flere og flere danskere har fundet en skjult interesse for. Det er noget, som (i bogstaveligste forstand) er kommet bag på mange rundt om i de små hjem, men ikke desto mindre er det kommer for at blive. Derfor kan vi kun anbefale, at de af jer, der endnu ikke har forsøgt jer med denne form for sex, tager de første spæde skridt og udvider jeres seksuelle horisont med dejlig analsex.

Det kan naturligvis være grænseoverskridende og det er ikke noget, man bare skal kaste i hovedet på sin partner uden videre. Det er desværre, selv i 2020, et emne som kan være lidt af det tabu. Så hvis du er interesseret, men endnu ikke kender din partners syn på sagen, så vær varsom og tag det stille og roligt. Åbn op for muligheden for analsex og få en grundig snak om emnet. Hvad er jeres forventninger til analsex og hvem skal eventuelt være i den ”modtagende” ende? Skal han også have lov at opleve glæden ved anal stimulans?

Når først snakken er taget og man har nået et punkt, hvor i begge kan være med kan I begynde at overveje det rent praktiske. Hvis det kun er hende, der skal modtage, behøver man som sådan ikke legetøj, men det er ikke nogen hemmelighed, at det bliver nemmere og ikke mindst sjovere med anal sexlegetøj til par.

Find det bedste anal sexlegetøj til par

Der findes meget analt sexlegetøj til par på markedet og derfor kan det godt være en smule overvældende, at skulle vælge det helt rigtige. Især hvis man ikke har den store erfaring indenfor anal leg. Derfor har vi forsøgt at gøre det nemmere for jer ved at forhandle det absolut bedste indenfor anal sexlegetøj til par. Uanset hvad i vælger kan I være sikre på, at det legetøj som vi forhandler hos Belugi er af førsteklasses kvalitet og at i vil få mange frække oplevesler.

Det er dog stadig en god ide at tænke sig lidt om, så man får den bedste mulige introduktion til anal sex. Det bedste råd vi overhovedet kan give er, at man starter i det små. Bogstaveligt talt. Intet kan skræmme nogen fra anal sex hurtigere end hvis man vælger et stykke legetøj, der er alt for stort. Så vær forsigtigt og overvej evt. om I skulle starte med et begyndersæt, hvor i gradvist kan øge størrelsen efterhånden som I bevæger jer frem. Det er den bedste måde at sikre sig, at ingen får en smertefuld og ubehagelig oplevelse.

Hvilken type anal sexlegetøj vil i have?

Som nævnt ovenfor, så findes der virkelig meget forskellige anal sexlegetøj til par og derfor er det en god ide, at afgøre hvilken type i foretrækker. Hvilket materiale foretrækker i? Skal det være en buttplug eller en lille vibrerende sag? Skal den stimulere andet end anus? Muligheder er det rigeligt af og det betyder, at man kan få masser af forskellige indtryk.

Hvis man ikke finder det helt rette legetøj i første omgang, så mist endelig ikke modet. Der er ingen der siger, at anal leg ikke er for jer, men måske skal i bare prøve med noget andet legetøj, og der er nok at vælge imellem. Hos Belugi har vi helt sikkert det i søger og derfor kan vi kun anbefale at man prøver sig frem. Se vores store udvalg af anal sexlegetøj for par og se om ikke der skulle være noget, som kunne friste jer.

Det er altid frækt med analsex og med de rette stykker legetøj kan det blive mange gange frækkere.