Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9138&groupid=GROUP296
Vagina pumper
Pris
Mærke

VAGINA PUMPE / KUSSE PUMPE

En vaginapumpe er kendetegnet ved, at den "suger" på din vagina. Ved at du danner et undertryk når du pumper luft ud af selv hætten, vil der dannes et undertryk, der føles stimulerende for klitoris.

Ofte bruges vagina pumper hovedsageligt til opvarmning til onani eller sex, men mange kvinder oplever også at få orgasme ved brug af en vagina pumpe.

Vagina pumper er ikke særligt udbredte, men hos Belugi mener vi faktisk, at dette er synd, da rigtig mange kvinder kunne have glæde af en vagina pumpe. Specielt i supplement til andet sexlegetøj.

Er en vagina pumpe svær at anvende?

Lad det være sagt med det samme. En vaginapumpe er ikke svær at anvende. Man sætter blot hætten ned over klitoris, pumper et par gange, og så sidder hætten fast. Derefter er det helt op til dig, hvor meget undertryk, der skal være under hætten. Jo mere du pumper, jo mere vil din klitoris blive stimuleret.

Hos Belugi anbefaler vi alle kvinder, at prøve en vagina pumpe, da det giver en anderledes følelse for stimulation end andet sexlegetøj og det er som sagt et godt supplment til sexlegetøj eller sjovt og frækt som opvarmning til sex eller onani.