Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9138&groupid=GROUP136
Vibrerende dildoer
Pris
Mærke

Vibrerende dildo

En vibrerende dildo, er en almindelig dildo eller dong (som den også kaldes), som kan vibrere, da der er en indbygget en "bullet". Vibrationerne i en vibrerende dildo, kan som regel ændres i styrke og/eller i vibrationsmønster.

Vibrerende dildo - hvem henvender den sig til?

En vibrerende dildo henvender sig til kvinder (og mænd), der godt kan lide en almindelige dildo, men som også gerne vil have vibrationerne, når de leger med deres dildo.

Vibrerende dildo for alle?

Ja - alle kan anvende en vibrerende dildo. Det er et spørgsmål om hvorvidt, du foretrækker, at din dildo skal være helt naturtro, som en penis, hvor du selv fører den ind og ud eller om du ønsker at dildoen også skal vibrere, samtidige med at du fører den med hånden.

Vibrerende dildo - hvad anbefaler Belugi?

Hos Belugi har vi Nordens største udvalg i vibrerende dildoer. Men vi er specielt glade for vores Real Rock© og King Cock©, der er produceret i den bedste kvalitet, der findes på markedet. Real Rock© og King Cock© fås også med fjernbetjening og med sprøjtefunktion.

Vibrerende dildo - hvad skal jeg huske?

Vi vil altid anbefale, at du anvender vandbaseret glidecreme. Desuden vil vi anbefale, at du køber ekstra batterier, som passer til din vibrerende dildo - hvis den altså ikke er genopladelig. Det er så irriterende, at gå i stå midt i alt det sjove. Hvis du vælger en vibrerende dildo med sprøjtefunktion, vil vi også anbefale, at du køber ekstra Jizzle Juice, som kan anvendes til alle vibrerende dildoer med sprøjtefunktion.

Rigtig god fornøjelse med din vibrerende dildo!