Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9138&groupid=GROUP135
Strap Ons
Pris
Mærke

STRAP ON / STRAPON

Når en kvinde bruger en strap on til at penetrere en mand eller en anden kvinde, kaldes det pegging. En strap-on til pegging er normalt et bælte eller et par trusser/shorts, som kvinden tager på. På bæltet (eller på trussen/shorts) er der placeret en ring, kaldet en O-ring. På en Strap on placerer man i denne O-ring en penis, altså en dildo penis. Når penissen er på plads, er kvinden klar til at penetrere sin partner bagfra eller forfra - helt afhængigt af, hvad hun og partneren har lyst til.

Strap ons - Materialer og udformning

De fleste strap ons er udført i meget holdbart stof eller læder og selve penissen er lavet af lækker naturtro penis materiale. Man kan godt have en strap on fra en producent og anvende en anden producents penis, hvis man bedre kan lide deres udformning, materiale, farve eller størrelse.

Strap ons for alle?

Ja - alle kan anvende en strap on. Det er et lækkert krydderi at have til rådighed både hvis man er kvinde-kvinde og som kvinde-mand. Det gør samtidig også legetøjet til et af de mere populære blandt par i de frække soveværelser.

En strapon dildo gør sexlivet lidt frækkere

For os hos Belugi er det vigtigste, at du og din partner får den bedste sexoplevelse ud af vores produkter. Derfor kan du være sikker på, at dit sexlegetøj er i den absolutte højeste kvalitet i både design og komfort. Da kvaliteten kan variere fra det ene sexlegetøj til det andet, går vi efter kun at have et udvalg med det bedste.

Strapon - hvad skal jeg huske?

Husk vandbaseret glidecreme. Du kan tilkøbe det, når du bestiller din strap on. Husk også, at din strapon skal være i din størrelse. De fleste strap-ons kan tilpasses næsten alle størrelser - men læs specifikationerne, om den enkelte strap on også passer til dig.

Husk vi har 100% diskretion på levering, så du kan få din pakke diskret, som du ønsker. Herudover er der fri fragt og hurtig levering, så I hurtigst muligt kan komme i gang med alt det frække og sjove.

Rigtig god fornøjelse med din strap on!