Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
http://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9138&groupid=GROUP135
Strap Ons
Pris
Mærke
Tilbud
299,00 DKK 199,00 DKK

Læg i kurv

Strap-ons til kvinder

Når en kvinde bruger en strap on til at penetrere en mand eller en anden kvinde, kaldes det pegging. En strap-on til pegging er normalt et bælte eller et par trusser/shorts, som kvinden tager på. På bæltet (eller på trussen/shorts) er der placeret en ring, kaldet en O-ring. På en Strap on placerer man i denne O-ring en penis, altså en dildo penis. Når penissen er på plads, er kvinden klar til at penetrere sin partner bagfra eller forfra - helt afhængigt af, hvad hun og partneren har lyst til.

Strap ons - Materialer og udformning

De fleste strap ons er udført i meget holdbart stof eller læder og selve penissen er lavet af lækker naturtro penis materiale. Man kan godt have en strap on fra en producent og anvende en anden producents penis, hvis man bedre kan lide deres udformning, materiale, farve eller størrelse.

Strap ons for alle?

Ja - alle kan anvende en strap on. Det er et lækkert krydderi at have til rådighed både hvis man er kvinde-kvinde og som kvinde-mand.

Strap on - hvad skal jeg huske?

Husk vandbaseret glidecreme. Du kan tilkøbe det, når du bestiller din strap on. Husk også, at din strapon skal være i din størrelse. De fleste strap-ons kan tilpasses næsten alle størrelser - men læs specifikationerne, om den enkelte strap on også passer til dig.

Rigtig god fornøjelse med din strap on!