Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9138&groupid=GROUP134
Realistiske dildoer
Pris
Mærke

REALISTISK DILDO

En realistisk dildo er et af vores mest solgte produkter. Det er en kopi af en erigeret penis, normalt udført i et meget lækkert materiale. En realistisk didlo er ikke en stenhård dildo, men derimod udført i et materiale, så den føles hård indeni men lidt blød udenpå, som en stiv penis.

Realistisk dildo - hvilken dildo skal jeg vælge?

Først og fremmest skal du kigge på størrelsen. Det er vigtigt, at du vælger en størrelse, som passer til dig. Hos Belugi finder du realistiske dildoer i størrelsen 15 - 35 cm. og en "standard" realistisk dildo (hvis man kan tale om en standardlængde på en dildo) er 18 - 23 cm. Ud over længden på den realistiske dildo skal du også tage stilling til diameter, altså tykkelsen, på den realistiske dildo. Normalt vil længde og tykkelse følges af, så jo længere du vælger, at din realistiske dildo skal være, desto tykkere vil den også blive. I specifikationerne under hvert produkt, kan du altid se længde og diameter på den realistiske dildo.

Realistisk dildo til alle?

Ja, alle kan anvende en realistisk dildo. Det er som førnævnt et af de mest solgte produkter igennem alle tider indenfor sexlegetøj.

Realistisk dildo - hvad skal jeg være opmærksom på?

Først og fremmest skal du vide, at det materiale, som de fleste realistiske dildoer er lavet af, godt kan lugte lidt kemisk, når du åbner pakken. Lugten vil som regel forsvinde med tiden og naturligvis bør du rengøre enhver dildo før du tager den i brug. Hos Belugi vil vi aldrig tage et stykke intimt sexlegetøj ud af pakningen, men vi kan ikke garantere for, om der har været menneskelig berøring i forbindelse med produktionen. Derfor - husk at rengøre din realistiske dildo før brug.

Derudover anbefaler vi, at du bruger rigeligt med vandbaseret glidecreme. Det giver langt den største nydelse, da du undgør enhver form for friktion.