Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9138&groupid=GROUP298
Glas dildoer
Pris
Mærke

GLASDILDO / GLAS DILDO

Kan man virkelig lave dildoer af glas?

Ja, det kan man. Og der er rigtig mange gode grunde til at prøve en eller flere glas dildoer, da det kan give dig en helt anden oplevelse, end med andre dildotyper.

Som ganske ung, var jeg engang på et diskotek, hvor en ambulance kom og hentede en pige ud fra toilettet. Pigen havde fornøjet sig med en glasflaske inde på toilettet. Noget var gået galt, og efterfølgende gik der forskellige rygter om, hvad der var gået galt. Nogle sagde, at der var opstået et vakuum, så hun ikke kunne få glasflasken ud. Nogle sagde, at glasflasken var gået i stykker…Jeg kan godt forstå, at glasflasken virkede indbydende at lege med. Helt glat, afrundet i toppen, kølig og med en rigtig god facon. Jeg er sikker på at pigen ikke er den eneste, som har brugt en flaske på denne måde, og sikkert heller ikke den eneste, hvor det ikke er gået helt som planlagt. - Sexolog Marie Oddershede

Flere producenter af sexlegetøj, har udviklet dildoer, som er lavet af glas, og dermed har de samme gode egenskaber, som glasflasken - men uden ulemperne. Alle glasdildoer er lavet af hærdet glas, så de ikke går i stykker. De kan simpelthen ikke gå i stykker, og de er faktisk mere holdbare, end det meste andet sexlegetøj.

Hvilke fordele er der ved en glasdildo?

En glasdildo er helt glat i overfladen, og der er dermed et absolut minimum af friktion, som kan genere slimhinderne.

Overfladen er helt uimodtagelig overfor næsten alt, man måtte byde den. Du skal ikke tænke på, om den kan tåle den ene eller anden glidecreme. Den tåle både vandbaseret glidecreme og silikone baseret glidecreme. Din glas dildo kan komme med i badekar, i havet, i klorpoolen. Din glasdildo kan fryses og koges, graves ned i haven, glemmes ude i frost og regn i mange år, uden at tage skade. Den vil altid kunne rengøres igen, så der ikke er pletter eller lugt.

En glasdildo er lavet af glas, og KUN glas. Et 100% naturligt materiale, som ikke afgiver kemiske stoffer, hvilket gør at den kan bruges af alle, og også vil være det mest miljøbevidste valg. Hvis du en dag ikke vil have den mere, kan den smides i en glascontainer og blive genanvendt til nyt glas.

Glasdildo til varme eller kulde?

En glasdildo giver mulighed for at give dildo-legen nye dimensioner. Hvis den lægges i fryseren eller køleskabet, kan den bruges til at pirre din partner med, længe inden den bruges som en traditionel dildo. Blindfold hende/ham, og lad den vandre ned over kroppen - med kolde gys. Den kan også gøres varm, ved at lægge den i varmt vand, og give en ekstra varme, når den indføres. Ved varme-kulde lege, skal du dog altid huske, lige at teste temperaturen på armen først.

Glasdildo - Et kunstværk

Sidst men ikke mindst, så er en glasdildo utrolig smuk i sin udformning. Mange af vores glasdildoer er lavet i faconer og farver, som gør dem til små kunstværker, du næsten ikke vil kunne få dig selv til at gemme væk i en skuffe. Mange har detaljer i farvet glas, og mange af modellerne er designede til at kunne ramme de helt rigtige steder, og give forskellige ekstra pirrende effekter.

Glasdildo for alle?

Ja, alle kan anvende en glasdildo - både kvinder og mænd!

Glasdildo - hvad skal jeg huske?

Som med alle andre dildoer, skal du huske at bruge glidecreme. Du kan både anvende en vandbaseret glidecreme og en silikonebaseret glidecreme.

 

Tags: Glasdildo. Glas dildo. Dildo af Glas. Dildo lavet af glas. Håndblæst glasdildo. Glasdildo der er håndblæst. Icicles.