Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9138&groupid=GROUP133
G-Spot dildoer
Pris
Mærke

G-punkt dildo

En G-punkt dildo er udformet som en normal dildo eller som en vibrerende dildo, dog med den lille undtagelse, at der er et lille knæk for enden af g-punkt dildoen, til at ramme dit G-punkt.

Hvor sidder G-punktet til min g-punkt dildo?

G-punktet sidder inde i din vagina, ca. 5 cm. oppe. Du vil normalt kunne mærke dit g-punkt, hvis du fører en eller to fingre ind i din skede og derefter fører dem op ad indersiden af skambenet. Hvis du er lidt ophidset, vil du kunne mærke et "nopret" område ca. 3 cm oppe på skambenet, lige der hvor det bøjer lidt ind ud mod maven. Overover det noprede område, sidder dit G-punkt.


Placering af G-punkt

 

G-punkt dildo - Kan alle få en G-punkt orgasme?

I princippet, kan alle få en G-punkt orgasme med en g-.punkt vibrator. MEN det er ikke alle, der kender deres krop godt nok til, at kunne få en g-punkt orgasme. Det er svære at få en g-punkt orgasme end en klitorisorgasme også med en g-punkt dildo eller g-punkt vibrator. Det kræver øvelse. Fordelen ved at anvende en g-punkt dildo eller g-punkt vibrator er, at den er udformet til netop at stimulere dit g-punkt. Og vi kan garantere for, at når du opnår en g-punkt orgasme med din g-punkt dildo, bliver det et af dine ynglingsprodukter indenfor sexlegetøj.

Rigtig god fornøjelse med legen - og husk, det er fantastisk, at lege og udforske sig selv, og sin krop!