Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
http://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9138&groupid=GROUP129
Anal dildoer
Pris
Mærke

Anal dildo

Når du gerne vil bruge en dildo, til at stimulere anus, er det meget vigtigt, at du bruger en analdildo, som er udformet netop til dette formål. En anal dildo er altid udformet, så den har en stor bund, der virker som 'stopklods', så anal dildoen ikke forsvinder op i anus. Endetarmen er meget lang, og der er en meget effektiv muskulatur, som arbejder helt selvstændigt. Derfor er der mange eksempler på folk, som har oplevet, at en analdildo uden 'stopklods' er forsvundet så langt op, at den ikke har kunnet fiskes ud igen. Et efterfølgende besøg på skadestuen, kan godt være meget ubehageligt og måske også lidt pinligt.

Anal dildo - hvad er det?

Anal dildoer fås i rigtig mange udformninger. Til mænd, har en anal dildo typisk et lille knæk yderst, så spidsen kan stimulere prostata. Men der er faktisk mange kvinder, som også oplever, at det lille knæk føles rart, fordi det trykker ind mod skeden, og på den måde rammer nogle yderst erogene zoner. Så du skal ikke hænge dig så meget i, om anal dildoen er til mænd eller kvinder. Alle mennesker er forskelligt udformede og det er også meget forskelligt, hvad der føles godt for den enkelte.

Anal dildo til nybegyndere

Som nybegynder, er det en god idé, at starte med en lille størrelse, i en meget glat udformning. Dildoer af glas og stål, har den absolut mest glatte overflade, der giver mindst friktion. De kan køles ned og varmes op, hvis der skal leges lidt ekstra med sanserne. Der findes også rigtig mange modeller indenfor anal dildoer i blød silikone, der ofte har den fordel, at de er meget fleksible. Disse udgaver af anal dildoer kommer også ofte med vibrationer. Se afsnittet også Anal vibratorer.

Anal dildo til alle?

Ja, alle kan anvende og nyde en anal dildo. Anus er en muskel, der kan stimuleres og indeholder mange tusinde erogene zoner. Jo mere du leger med din anal dildo, jo mere fortrolig bliver du med din krop og den nydelse, som du vil opleve ved anal stimulation med din analdildo og/eller anal sex.

Anal dildo - hvad skal jeg huske?

Først og fremmest skal du huske vandbaseret glidecreme - det er et must, da anus ikke udskiller lige så meget fugt som en skede. Desuden kan du vælge, at rengøre endetarmen inden du skal leget med din analdildo. Anal rengøring med en douche er klart at foretrække. Til slut vil vi anbefale, at du anvender et rengøringsprodukt til sexlegetøj, da det desinficerer din anal dildo efter brug. Så er den rigtig lækker at tage frem og leget med næste gang, du er i humør til det.

Der er rigtig mange anal dildoer at vælge mellem i Belugis webshop, så lad dig inspirere og prøv dig frem. Rigtig god fornøjelse!