Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9138&groupid=GROUP95
Bækkenbundskugler
Pris
Mærke

BÆKKENBUNDSKUGLER

Der er mange udgaver og mange forskellige navne for kugler der kan placeres i skeden, og det er ikke ligegyldigt hvilke du vælger, alt efter hvad du gerne vil bruge dem til. Mest poplære er faktisk de fjernbetjente vibratoræg, men vi sælger også rigtig mange almindelige bækkenbundskugler hos Belugi.

Fjernbetjent vibratoræg / Fjernbetjent vibratorkugle

Et fjernbetjent vibratoræg er kendetegnet ved, at det består af et æg, hvori der er indbygget en vibrator. Dvs. selve ægget kan vibrere, når det er indsat i skeden.

Normalt bruges fjernbetjente vibratoræg af par, der gerne vil pirre hinanden. Typisk er det den ene part (manden), der har fjernbetjeningen og kvinden har naturligvis vibrator ægget oppe i skeden. Deri ligger der en form for underkastelse, for det er nu manden der bestemmer, hvornår og hvordan kvinden skal pirres.

Forestil dig, at I går ud på en restaurant for at spise og mens du kvinden sidder og nyder sin forret, kan hun pludselig mærke en stille vibreren i underlivet. Et vibratoræg er normalt helt lydløst, så det er kun kvinden og manden, der ved, at hun bliver pirret i underlivet. Manden skifter nu program, og pirringen bliver mere intens og imens skal de begge holde masken, for de ved jo godt, hvad der sker.

Der er masser af frække lege man kan lege med et fjernbetjent vibratoræg. Og kvinden vil normalt have svært ved at klare at blive ophidset flere gange i løbet af en aften. Når I kommer hjem, skal manden nok regne med, at blive mere eller mindre voldtaget af kvinden. Men mon ikke han også selv er klar efter at have leget med partneren en hel aften? Vi kender denne leg fra bogen og filmen Fifty Shades Freed, hvor Mr. Grey leger med Anastasia så hun næsten ikke holde det ud!

Et fjernbetjent vibrator placeres meget nemt i skeden - og skulle du være lidt nervøs for, om det går ondt at placere ægget, kan du evt. købe lidt vandbaseret glidecreme, som du kan bruge under indføringen. Først putter du lidt glidecreme ind i skedeåbningen og derefter en lille smule glidecreme på ægget - derefter vil det glide ind i dig helt uden problemer. Og bare rolig - det falder ikke ud igen. Når du tager det ud, kan du også bruge lidt vandbaseret glidecreme på dine fingre og derefter ganske forsigtigt presse ægget ud af skeden samtidig med, at du tager imod det i skedeåbningen. 

Fjernbetjente vibratoræg er oftest lavet af silikone og derfor falder de ikke ud af skeden som f.eks. en jadesten eller en glat bækkenbundskugle.

Vores mest solgte vibratoræg er helt sikkert vibratorægget fra Fifty Shades of Grey serie. Dette kan du se lige her.

Bækkenbundskugler til træning af bækkenbunden

Bækkenbundskugler kan bruges til træning af musklerne i skeden. Kugler til dette formål, har en vis tyngde, så det kræver lidt arbejde af musklerne, at holde dem inde. Jo stærkere muskler du har, jo tungere kugler kan du holde. Hvis du gerne vil i gang med en målrettet træning af skedemusklerne, er det en god idé at anskaffe et sæt med nogle forskellige vægte.

Kuglerne har ofte, små indvendige kugler, som bevæger sig, og masserer skedevæggen mens du går rundt med dem.

At træne dine muskler i skeden, har mange gode formål. Med en veltrænet skede og bækkenbund, kan du forebygge inkontinens og ømheder i muskulaturen efter aktivitet. Det vil også blive lettere at få orgasmer, og at styre og bruge muskulaturen aktivt under sex. Det vil give stor nydelse og glæde for både din partler og dig selv.

Hos Belugi har vi også lettere kugler, der i højere grad har til formål at pirre seksuelt. Disse er lettere at beholde i skeden i længere tid, hvilket gør dem velegnede til et langt forspil. De kan for eksempel bæres en hel aften, hvor du er ude med din partner. Hver gang du bevæger dig, vil du kunne mærke kuglerne kærtegne dig, og alene bevidstheden om at de er der, kan pirre både dig selv og din partner til en grad, hvor alt tøjet bliver flået af, allerede når hoveddøren derhjemme er blevet lukket bag Jer. Til dominanslege er kuglerne også yderst velegnede.

Jadesten

En jadesten, menes at have en masse gode egenskaber, som kan give ro, harmoni og velvære, og løsne op for fysiske og psykiske spændinger

Stenen er et rent naturprodukt, som er blevet brugt i mange tusinde år, til blandt andet bækkenbundstræning. Den er fuldstændig glat og derfor yderst velegnet til træning af bækkenbunden. Den er så og sige uopslidelig hvilket vil sige, at du kan have den hele livet og desuden kan den som regel både varmes lidt op eller køles lidt ned, hvis du synes, at det giver en dejlig fornemmelse.