Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9138&groupid=GROUP95
Bækkenbundskugler
Pris
Mærke

Bækkenbundskugler

Der er mange udgaver og mange forskellige navne for kugler der kan placeres i skeden, og det er ikke ligegyldigt hvilke du vælger, alt efter hvad du gerne vil bruge dem til.

Bækkenbundskugler kan bruges til træning af musklerne i skeden. Kugler til dette formål, har en vis tyngde, så det kræver lidt arbejde af musklerne, at holde dem inde. Jo stærkere muskler du har, jo tungere kugler kan du holde. Hvis du gerne vil i gang med en målrettet træning af skedemusklerne, er det en god idé at anskaffe et sæt med nogle forskellige vægte.

Kuglerne har ofte, små indvendige kugler, som bevæger sig, og masserer skedevæggen mens du går rundt med dem.

At træne dine muskler i skeden, har mange gode formål. Med en veltrænet skede og bækkenbund, kan du forebygge inkontinens og ømheder i muskulaturen efter aktivitet. Det vil også blive lettere

at få orgasmer, og at styre og bruge muskulaturen aktivt under sex. Det vil give stor nydelse og glæde for både din partler og dig selv.

Hos Belugi har vi også lettere kugler, der i højere grad har til formål at pirre seksuelt. Disse er lettere at beholde i skeden i længere tid, hvilket gør dem velegnede til et langt forspil. De kan for eksempel bæres en hel aften, hvor du er ude med din partner. Hver gang du bevæger dig, vil du kunne mærke kuglerne kærtegne dig, og alene bevidstheden om at de er der, kan pirre både dig selv og din partner til en grad, hvor alt tøjet bliver flået af, allerede når hoveddøren derhjemme er blevet lukket bag Jer. Til dominanslege er kuglerne også yderst velegnede.

En jadesten, menes at have en masse gode egenskaber, som kan give ro, harmoni og velvære, og løsne op for fysiske og psykiske spændinger

Stenen er et rent naturprodukt, som er blevet brugt i mange tusinde år, til blandt andet bækkenbundstræning.