Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9138&groupid=GROUP140
Butt plugs
Pris
Mærke

BUTT PLUG TIL KVINDER

Hvis du kan lide at blive stimuleret i anus, imens du har sex eller gerne vil i gang med analsex, og vil starte lidt blidt, er en butt plug et rigtig godt og virkningsfuldt lille stykke legetøj. Butt plug fås i mange forskellige størrelser og udformninger. 

Er helt nybegynder, kan det være en god idé at starte med et sæt med forskellige størrelser, så du kan starte i det små, og bygge op efterhånden som du vænner dig til fornemmelsen af at blive stimuleret i numsen. En butt plug er som regel udformet som en dråbe, med en lille 'fod' på. 'Foden' skal forhindre butt pluggen i at forsvinde op i anus, og sørge for at den bliver siddende, hvor den skal. Når den bredeste del af butt pluggen har passeret åbningen, vil den glide ind på den anden side og ringmusklen vil lukke sig rund om den smalle del, lige over 'foden'. På den måde vil butt pluggen sidde godt placeret, uden at glide ind eller ud af sig selv.

Du kan bruge en butt plug som træning eller forspil til analsex eller du kan bruge den som ekstra pirring, imens du også bliver stimuleret andre steder. Hvis du har en butt plug siddende imens du har sex i vagina, vil skeden føles strammere, og på den måde, kan butt pluggen, også stimulere din mandlige partner. Nogle butt plus har indbygget vibrator, som giver stimulationen endnu en dimension.

Der er også mere fantasifulde udgaver af butt plugs, hvor der for eksempel er monteret en lille kanin eller kattehale fast på butt pluggen. Så vil en tur forbi din partner helt sikkert fortælle ham eller hende, hvad du har i tankerne....