Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9138&groupid=GROUP137
Anal perler
Pris
Mærke

ANAL PERLER

En god måde at stimulere anus på, kan være med analperler. De kommer i mange forskellige varianter, og med lidt forskellige betegnelser. Du kan også støde på produkter som kaldes analkæder, analkugler, anal beads, analstave, der er samme type produkter.

Fælles for dem alle er, at det er en række af perler, som er monteret på en snor eller stav, og som kan stimulere nerveenderne i anus.

På mange modeller er kuglernes størrelse stigende fra spids til bund, så du gradvist kan skubbe en lidt større kugle ind.

Når kuglerne er placeret i anus, kan du enten vælge at lade dem sidde, imens du har sex som du plejer, eller der kan trækkes og skubbes lidt med dem, for ekstra stimulation.

Analperler er også helt ideelle hvis du er nybegynder med analsex, og gerne vil træne anus i at kunne slappe af og nyde stimulationen. Du kan bruge dem alene, eller sammen med din partner.

Du kan for eksempel prøve at montere kuglerne i anus, og så lade dem sidde der, imens du går rundt og ordner vasketøj og andre almindelige ting. På den måde kan muskulaturen blive vænnet til at der sidder noget og stimulerer, og musklerne vil lettere kunne slappe af.

På samme måde som med skedemusklerne, og alle andre muskler i kroppen kan du træne dem, så du selv kontrollerer hvornår de skal spænde og slappe af... Det er ganske enkelt bare et spørgsmål om træning.