Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...

Sexlegetøj til kvinder

Vidste du, at 57% af de danske kvinder, har købt sexlegetøj indenfor de senste 2 år. Og det stiger hele tiden. Sexlegetøj finder du i langt de fleste danske hjem idag. Hos Belugi har vi Danmarks største udvalg af sexlegetøj - og vi har inddelt i de mest populærer kategorier. De finder f.eks. vibratorer, dildoer, anal sexlegetøj eller hvad med at prøve bondage lege?

Se vores populærer kategorier lige ovenfor. Rigtig god fornøjelse :-)

Kæmpe udvalg af sexlegetøj til kvinder

Hos Belugi har vi Nordens største udvalg af sexlegetøj til dine drømme og fantasier

Dildo - Vibrator - Par - Solo - Lingeri - Kostumer

Et bredt udvalg af sexlegetøj kan være med til at give sexlivet mange forskellige oplevelser. En lækker dildo eller luksus vibrator, der passer lige til dig, til den måde du er "indrettet på", skaber kæmpe nydelse. Belugi tilbyder en lange række forskellige dildoer og vibratorer, både til almindelig leg med en klitorisvibrator eller G-punkt vibrator, men også analt eller til andre erogene områder på kroppen. De fleste kvinder vælger at have forskellige dildoer og vibratorer til forskellige lejligheder. Skal det bare være hurtig nydelse har Belugi vibratorer og dildoer til dette, f.eks. vores store udvalg i Satisfyer, Womanzier eller en Rabbit vibrator, kendet fra blandt andet Sex in the City. Skal du lege lidt længere, vil vi anbefale en af vores Multi vibratorer, hvor du bare lægger vibratoren på det intime sted, som du ønsker at forkæle, og så hidser den dig langsom op.

Frækt og lækkert lingeri eller måske nogle frække kostumer, finder de fleste mænd og kvinder ophidsende, og det kan også give en pirrende følelse, at tage det på, se sig i spejlet og føle sig sexet. Kostumer kan være en god rekvisit til at lege, bytte roller eller bare give anledning til at tænde hinanden.

Sexlegetøj til alle formål

Belugi vil rigtig gerne inspirere til velvære, nydelse, samvær, sex, onani alene eller som par. Her på siden finder du kvalitetsprodukter fra verdens største leverandører af sexlegetøj og lingeri. We-Vibe©, Fleshlight©, Womanizer©, Pjur©, Durex©, Rocks-Off, Pipedream©, Colt, LELO©, Fifty Shades of Grey©, Real Rock© og mange flere.

Men du kan jo også vælge at eksperimentere med analt sexlegetøj eller måske nogle ben-wa-balls. Samtidig med at de virker ophidsende, træner de din bækkenbund. Eller du kan prøve dig lidt frem med bondage, dominans eller S/M. Det er desværre en udbredt misforståelse, at bondage og SM nødvendigvis skal gøre ondt eller er forbundet med ubehag. Bondage og SM handler grundlæggende om at eksperimentere med sanserne og afgive kontrollen til den ene part. Det kan give helt nye følelser, og din seksualitet nye dimensioner.

Sexlegetøj - Nordens største udvalg

Hos Belugi har vi nordens største udvalg af produkter til dine drømme og fantasier – og med vores PrisMatch, har du altid råd til at eksperimentere med endnu flere produkter, for at opdage hvad din krop gemmer på af fantastiske sanseoplevelser. Med over 150.000 produkter på vores lager, har vi alt hvad du eller I skal bruge til jeres drømme og fantasier. Og husk at - det giver lyst til mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop