Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9199&groupid=GROUP99
Større penis & penis pumper
Pris
Mærke

Større penis og Penispumper

En penis er et svulmelegeme, og den samme penis kan derfor have mange forskellige størrelser, alt efter omstændighederne. Selvfølgelig er du fra naturen udstyret med en penis, som har et minimum og et maksimum af størrelse. Nogle kan blive meget små, for så at svulme op til 10 dobbelt størrelse, når de er erigerede, mens andre kan være store i slap tilstand, men så til gengæld ikke blive så meget større, når de er erigerede.

Nogle oplever at pikken altid bliver stenhård meget let og hurtigt, mens andre penisser kan være lidt mere omskiftelige.

Uanset hvilken type penis du har, så kan det være sjovt og lækkert at opleve, hvor stor og hård din penis kan blive og det kan du mærke med vores produkter til større penis og penispumper. Dels kan det være en dejlig fornemmelse, at udsætte din penis for et vakuum som giver en større penis i en begrænset periode, og så kan de også være en ny oplevelse til din partner.

Hvis du ønsker en mere permanent forstørrelse af din penis, kan du benytte en Penisforlænger i stedet. Det er en længere proces, men mange mænd har haft stor glæde af resultatet. Belugi er officiel nordisk forhandler af Male Edge™ og Jes Extender™, der begge har dokumenteret effekt indenfor feltet permanent større penis. De giver desuden garanti for permanent større penis - både i længden og tykkelsen.

Hvis du bare gerne vil give din partner en anderledes fornemmelse, imens I har sex, kan du ganske enkelt bruge en penis sleeve, som er et blødt hylster, der gør den udvendige størrelse på Penis større. Disse fås i mange forskellige varianter, som kan give din partner en helt ny fornemmelse. Nogle modeller har også en inderside, som kan give manden en ny og anderledes oplevelse.

Hvilket mærke indenfor større penis skal jeg vælge

Hos Belugi har vi valgt at sælge et stort udvalg af produkter indenfor mærkerne Bathmate©, Pump Worx©, Fantasy X-tension©, Colt© og Metal Worx©.

Større penis til onani og sex eller permanent større penis

Man kan generelt dele produkter til større penis op i 2 kategorier. Større penis til onani og sex og permanent større penis.

Større onani penis

Større penis til onani og sex, er produkter indenfor penispumper. Penispumper skaber et vakuum, der får penis til at vokse. Der bliver pumpet mere blod ud i penis og dette giver en større penis. Du kan se vores store udvalg af penispumper her.

Større sex penis

Penisovertræk kan enten være et lækkert overtræk, til at onanere med, så din penis føles større, og det kan være en overtræk, hvor din penis, så og sige, stikkes ind i en anden penis og du derefter har sex med din partner. Din partner vil kunne mærke din større penis, når du penetrere vedkommende. Du kan se vores store udvalg af penisovertræk her.

Permanent større penis

Hvis du ønsker en permanent større penis, skal du vælge et produkt fra Male Edge™ og Jes Extender™, De giver en 200% garanti for, at du får en større penis, hvis du anvender produktet, som beskrevet i deres brugermanual (også på dansk).

Prøv et af vores produkter til større penis - specielt hvis du føler, at din penis er for lille. Det kan der gøres noget ved.

Se også artikel om emnet fra sexolog Marie Oddershede - Er din penis for lille?