Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9199&groupid=GROUP98
Penisringe
Pris
Mærke

PENISRING

En Penisring er lille stykke tilbehør, med meget stor effekt…

Penisringe kommer i et utal af udformninger og materialer. Penisringen trækkes ned over din penis, helt ned til roden, imens din penis er erigeret (stiv). Når en erigeret penis bliver slap igen, er det fordi blodet løber væk fra den. Blodet løber ad nogle små blodårer yderst på penissens skaft. Hvis du holder fast om penisroden med hånden, eller monterer en penisring, som strammer let til, kan blodet ikke løbe tilbage, og du kan beholde din erektion i længere tid. Du behøver ikke at have problemer med din erektion, for at prøve en penisring. Penisringen kan også bare gøre, at pikken bliver hårdere end normalt. Eller også giver den dig og måske din partner, en ny fornemmelse.

Penisringe fås som helt enkle ringe i gummi, silikone eller bløde jelly-materialer, men der er også mange modeller, som kan lidt ekstra. Nogle kan vibrere, så både dig og din partner får glæde af den dejlige stimulation, imens i elsker. Der er også penisringe, der er udformet, så de kan give en kvindelig partner stor nydelse på klitoris, imens hun nyder din erigerede penis indvendigt.

Der er penisringe, som også monteres ned omkring pungen, så den kan stimulere pungen, mellemkødet eller anus.

Ved brug af en penisring, skal du være opmærksom på, at den ikke må sidde for stramt, og ikke må sidde for længe. De fleste producenter anbefaler, at penisringe maksimalt må bruges i 20 minutter ad gangen - men det er under alle omstændigheder en god idé at holde øje med, om ’King Kong’ ser glad og tilfreds ud undervejs. Og at det føles behageligt.

Tre forskellige typer penisringe - med og uden vibration

Penisringene fås i 3 forskellige typer. Den klassiske penisring, uden vibration. Denne rulles ned over penis, ned til penisroden og forhindrer blodet i at løbe tilbage. Disse er typisk meget elastiske og består af en elastisk ring, der er lavet i en eller anden form for gummi - eller jelly materiale. Vær opmærksom på, at jo mere du træner med en penisring desto strammere ønsker du din klassiske ring, da den i højere grad forhindrer blodet i at løbe tilbage og forøger styrken i erektionen. En klassisk penisring uden vibration kan sagtens anvendes som en begynder ring, men bruges også af øvede og meget øvede.

Så er der den klassiske penisring med vibrator. Den fungerer på samme måde, som den klassiske penisring uden vibrator. Men her er der normalt påsat en bullet eller også er der indbygget en vibrator i penisringen. Vibratoren har til formål, at stimulere kvindens klitoris under samlejet samtidigt med, at du bliver stimuleret af vibrationerne.

Tredje type penisring, kan både være med og uden vibration. Den sættes omkring penis, som en normal penisring. Men derudover sættes den også omkring kuglerne. Der kan også være påsat en dildo, der føres ind under mellemkødet og ind i anus - altså som en anal dildo eller buttplug.

Klassisk penisring – guide

Når din penis er erigeret (stiv) føres ringen ned over penis og helt ned til penisroden. Du kan også gøre det i slap tilstand, men det er nemmest i stiv tilstand, da du dermed også kan mærke, om penisringen passer til dig. Du kan smøre din penis ind i vandbaseret glidecreme, så penisringen glider nemmere ned over penis. Derefter har du sex med din partner eller onanerer, som du plejer.

Klassisk penisring med vibrator- guide

Den klassiske penisring med vibrator, sættes på penis ligesom den klassiske penisring uden vibrator. Når penisringen, med vibratoren, sidder helt nede ved roden, og føles behagelig, tændes for vibratoren. Vibratoren indstilles til den styrke og evt. vibrationsmønster, som du finder behagelig. Derefter trænger du ind i din partner og hun vil elske, at mærke vibrationerne på sin klitoris, når du trænger helt i bund. Bliv helt inde i hende og bevæg underlivet lidt i cirkler, så vibratoren føres rundt omkring på hendes klitoris. Hvis du bruger din penisring, med vibrator, til at onanere, skal du blot tænde for vibratoren på penisringen, når den sidder behageligt. Derefter kan du onanere med din penisring, med vibrator, som du plejer. Skift imellem de forskellige styrker og eventuelle vibrationsmønstre, for at se om du kan holde lidt længere og opnå kæmpe nydelse.

Penisring med ring til kugler eller med anal stimulering - guide

Du skal starte med at føre penisringen ned over din penis, ligesom en klassisk penisring. Når penisringen sidder behageligt, tager du fat i ringen til kuglerne og fører denne ring rundt om dine kugler. Normalt udvider man ringen til kuglerne temmelig meget, så det ikke gør ondt, at føre ringen rundt om kuglerne. Hvis penisringen har en anal stimulator, skal penisringen også først påføres som en klassisk penisring - altså ned over penis i erigeret tilstand - helt ned til penisroden. Derefter placerer du anal dildoen eller buttplugen i anus. Husk at bruge rigeligt med glidecreme til anal dildoen eller buttpluggen. Hvis det er første gang, at du skal stifte bekendtskab med anal stimulation, vil vi anbefale, at du læser vores guide til anal stimulation.

Hvilken model af penisring passer til dig?

Der findes mange forskellige penisringe som du kan vælge imellem. De små og stramme og de store og elastiske. Og hvilken model skal du vælge?

Alle penisringe er fleksible, så de kan udvides en del, men hvis den fra starten er for stor, skal du vælge en mindre penisring. Men du bliver nødt til at prøve dig lidt frem, så du kan mærke, hvad der føles bedst for dig. Start eventuelt med at købe et sæt af penisringe.

En penisring må aldrig sidde så stramt, at det føles ubehageligt - så skal du vælge en penis ring, der er større.  Den helt rigtige penisring giver dig en større penis og du kan simpelthen holde længere, hvis det er det, du ønsker. Din partner vil typisk også mærke, at din penis er større under samlejet, end den plejer at være.

Så svaret er, på "hvilken penisring du skal vælge": Du skal prøve dig frem. Den må ikke være for stram og den må ikke være for løs. Når du har fundet den rette størrelse kan du og din partner mærke, at din penis er større og du kan holde længere samtidigt med, at det føles behageligt, at elske eller onanere med penisringen.

Penisringe - hvor længe må den stramme om penis?

En penisring må som hovedregel ikke sidde længere end 20 minutter. Derefter vil vi anbefale, at I tager en pause på 5 minutter, så penis kan komme af med det overskydende blod, få en normal blodgennemstrømning og så kan i påføre penisringen igen. Det skal dog siges, at de fleste mennesker kan have deres penisring på i længere tid. Men det afhænger også af, hvor meget du penisringen strammer om penis, da en meget stram penisring bør sidde i kortere tid. Hvis det på nogen måde føles ubehageligt, bør du øjeblikket tage din penisring af, og lade blodet strømme tilbage fra din penis.

Hvilken Penisring anbefaler Belugi?

Hos Belugi finder du et kæmpe udvalg af penisringe. Men vi er specielt stolte over vores store udbud af Fantasy c-ringz, hvor du simpelthen finder alle typer penisringe i en fantastisk kvalitet og til en meget overkommelig pris. Derudover anbefaler vi penisringe fra Colt, LELO, Ouch! og Rocks Off.