Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9199&groupid=GROUP100
Elskovsdukker
Pris
Mærke

Lolitadukke / Elskovsdukke / Kneppedukke / Sexdukke

Kært barn har mange navne, og en lolitadukke går også under navnene: Elskovsdukke, Kneppedukke og Sexdukke. Men hos Belugi har vi valgt, at købe det en lolitadukke.

Hvad er en lolitadukke?

En lolitadukke er en sexdukke, som er lavet af gummi, plast eller andet  materiale, som er så naturtro. Producenter, som f.eks. Pipedream, udformer deres lolita dukker, så de ligner en rigtig kvinde. Du kan vælge i mellem lolitadukker, der er oppustelige, delvist oppustelige eller slet ikke oppustelige. Desuden er lolitadukkerne udformet, så de har lækre huller, der hvor du gerne vil tage hende (eller ham): Vagina, anus og mund. En lolitadukke er altid ved hånden, og du behøver ikke gøre noget for hende, for at få noget retur. Du kan tage hende så længe og så ofte du vil.

Sexdukker fås i mange forskellige kvaliteter og udgaver. Mange af vores dukker er lavet så naturtro, at det føles meget realistisk at røre ved hende og have sex med hende.

Det gør en stor forskel, at der er nogle fyldige balder, bryster og gabende åbne åbninger, som bare venter på at blive kneppet, frem for de almindelige håndmasturbatorer.

Med en lolitadukke kan du give los, og give fantasien frit spil.

Hvilke lolitadukke anbefaler Belugi?

For den mest realistiske oplevelse, anbefaler vi de tunge dukker lavet i blød silikone. Dette materiale er udviklet til at føles som en rigtig krop, og du kan klaske, ælte og skille balderne ad, som på en rigtig kvindekrop.

Pris og kvalitet følges som regel ad, så hvis du vil have en rigtig god dukke, som kan bruges igen og igen, så bør du gå udenom de billigste udgaver. Vi har alligevel valgt, at have nogle mere prisvenlige modeller på lager, da de også kan være relevante til nogle situationer.

Lolitadukker til alle?

Ja, alle kan bruge en lolitadukke, uanset køn, alder og seksuel orientering.