Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9199&groupid=GROUP172
Butt plugs
Pris
Mærke

BUTT PLUGS TIL MÆND, KVINDER OG PAR

Hvis du kan lide at blive stimuleret i anus og vil starte lidt blidt, er en butt plug et rigtig godt og virkningsfuldt lille stykke legetøj, da butt plugs fås i mange forskellige størrelser og udformninger.

Butt plug - Nybegynder?

Er helt nybegynder, kan det være en god idé at starte med et sæt med forskellige størrelser, så du kan starte i det små, og bygge op efterhånden som du vænner dig til fornemmelsen af at blive stimuleret i endetarmen. Start stille og roligt ud med afslappede muskler ved brug af glidecreme. Her kan du eller din partner stimulere numsen og anus som en del af opvarmningen. Så snart du føler dig klar, kan du langsomt føre din butt plug op. Med tiden som du bliver mere komfortabel, kan du og din partner prøve jer med større butt plugs.

Hvad er en butt plug?

En butt plug er som regel udformet som en dråbe, med en lille 'fod' på. 'Foden' skal forhindre butt pluggen i at forsvinde op i anus, og sørge for at den bliver siddende, hvor den skal. Når den bredeste del af butt pluggen har passeret åbningen, vil den glide ind på den anden side og ringmusklen vil lukke sig rund om den smalle del, lige over 'foden'. På den måde vil butt pluggen sidde godt placeret, uden at glide ind eller ud af sig selv.

De fleste butt plugs til mænd er udformet, så de rammer prostata. Prostata er en erogen zone på alle mænd og de fleste mænd vil opleve en kæmpe nydelse ved at få prostata og penis stimuleret samtidigt. Nogle mænd oplever at få en prostata orgasme - dvs. sædafgang helt uden berøring af penis - men alene prostata stimulation.

Du kan bruge en butt plug som træning eller forspil til analsex eller du kan bruge den som ekstra pirring, imens du også bliver stimuleret andre steder. Nogle butt plus har indbygget vibrator, som giver stimulationen endnu en dimension.

Der er også mere fantasifulde udgaver af butt plugs, hvor der for eksempel er monteret en lille kanin eller kattehale fast på butt pluggen. Så vil en tur forbi din partner helt sikkert fortælle ham eller hende, hvad du har i tankerne....

Butt plugs til alle mænd og par?

Ja, alle kan anvende en butt plug - uanset alder. Legetøjet er meget populært hos både mænd og kvinder, hvor der kan opnås en stor nydelse. Det handler bare om at tage det med ro i starten og opbygge fornøjelsen. Så skal det nok blive rigtig sjovt og en nydelig oplevelse.

Butt plugs - Hvad skal jeg huske?

Hos Belugi anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med din butt plug. Anus på mænd og kvinder udskiller ikke ret meget væske og for at undgå friktion, er det utroligt lækkert at anvende en glidecreme.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din butt plug