Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9199&groupid=GROUP75
Anal sexlegetøj
Pris
Mærke

ANAL SEXLEGETØJ TIL HAM

Hvis sexlivet skal udforskes med en ny dimension, er det rigtig dejligt at dyrke analsex. Og som mand, har du din prostata, som ved stimulering kan give dig en helt ny og anderledes orgasmeoplevelse.

Hvis du er nybegynder, kræver ringmusklen omkring anus, lidt kærligt forarbejde i langsomt tempo, for at det bliver en god og dejlig oplevelse. Til det formål, har vi legetøj i alle mulige afskygninger. Legetøjet kan bruges til at træne med, pirre med, onanere med, men kan også være ’den tredje part’, når du og din partner har sex.

En buttplug som sidder og pirrer anus, mens du også bliver stimuleret på din penis, gør den seksuelle oplevelse større, da endnu et meget erogent område på kroppen bliver stimuleret.

En vibrator kan få musklerne til at slappe helt af, og give en vidunderlig følelse. Der er udviklet særlige anus vibratorer, som har et knæk yderst, for at den let kan nå prostata. Anal vibratorer har en typisk en bund, i form af en kugle, en stor ring eller lignende, for at vibratoren ikke skal kunne forsvinde op i kroppen. Vi anbefaler at du fortrinsvist bruger disse.

Anal sexlegetøj til ham - hvad skal jeg vælge?

Anal sexlegetøj er en jungle for mange mænd. Men heldigvis vil vi sige hos Belugi. For det betyder, at du har rigtig mange muligheder for at blive stimuleret analt. Vores udvalg i anal sexlegetøj omfatter anal perler, anal dildo, anal vibrator, butt plug, douche og anale træningssæt. Det betyder, at du har en verden af muligheder for at blive stimuleret analt. Enten bare omkring anus, hvor der sidder mere end 1000 erogene zoner, men især inde i anus, hvor der sidder ca. 4000 erogene zoner på en mand!

Hvordan får jeg en anal orgasme?

Mange mænd drømmer om, at prøve en analorgasme, hvor det er prostata, der bliver stimuleret. Det er i den grad muligt med en anal vibrator, da den vibrerer imod prostata kirtlen.

Prostata kirtel

Som det ses på billedet, sidder prostata kirtlen indenfor endetarmsåbningen og du skal normalt ikke stimulere mere end 3 - 5 cm oppe i endetarmen før at du kan mærke, at du stimulerer prostata kirtlen. Det kan være lidt svært at få en ren prostata orgasme de første gange man prøver, men træning før mester - og du kan jo evt. tage den anden hånd til hjælp de første gange.

For at give en ide om, hvordan det er for en ganske almindelig hetrosexuel mand, at ønske sig en anal orgasme, har vi gennemført et interview med Lars. Her er, hvad der kan om ud af interviewet:

Interviewer: Lars, fortæl lidt om dit sexliv generelt?

"Jeg er jo gift og har 2 børn så jeg tror, at jeg har et ganske almindeligt sexliv. Vi krydrer det af og til med sexlegetøj men det hovedsageligt været til min hustru. Hun kan godt lide at få forskellige orgasmer, både hvor hun selv onanerer, mens jeg kigger på, hun kan lide, at jeg giver hende en orgasme med min pik og af og til, vil hun også gerne have, at jeg tager hende i 2eren. Vi har en travl hverdag med job og børn, så i hverdagene bliver det bare til et normal knald et par gange om ugen, uden alt for mange dikedarer", siger Lars og griner. "Men i weekender og ferie, hvor vi har bedre tid og mere energi, giver vi os tid til at elske i længere tid".

Du har fortalt mig, at du ofte får en anal orgasme. Hvordan fik du interessen for at prøve det?

"Jamen, men hustru har en skuffe fuld med sexlegetøj, som vi eller hun leger med. Og jeg var egentligt lidt misundelig på hende, for hun kan godt lide, at bruge sit legetøj og får faktisk nogle rigtig lange orgasmer, når hun bruger sit legetøj. Hun fortalte mig, at en kvinde kan få 40 forskellige orgasmer og at hun var glad for, at hun fik forskellige orgasmer. Selvfølgelig er der nogle orgasmer hun bedre kan lide end andre - at blive slikket er den orgasme hun bedst kan lide. Men hun holder af, at variere sine orgasmer og det kan jeg jo godt forstå. Så søgte jeg lidt på nettet om mænd og orgasmer, og fandt ud af, at mænd også kan få en anal orgasme. Jeg var noget overrasket, men forstod, hvorfor mange homoseksuelle godt kan lide, at få en pik eller dildo i 2eren. Jeg tænkte straks - jamen er jeg måske biseksuel? Men slog hurtig tanken væk, da jeg ved, at jeg (desværre) kun tænder på kvinder. Men jeg ville virkelig gerne prøve en anal orgasme" fortæller Lars.

"Jeg talte med min kone om det, og hun synes, at det var vildt spændene og med på ideen. Men hun ville, ligesom jeg, gerne vide, om jeg tænkte på at prøve at have sex med en mand. Det var for mig helt udelukket - så vi blev enige om, at jeg skulle prøve med noget sexlegetøj til mænd til analt brug."

"På daværende tidspunkt kendte jeg ikke Belugi, så jeg købte en anal dildo hos en af jeres konkurrenter", griner Lars igen. De anbefalede, ligesom Belugi, at man anvender en glidecreme og det havde vi allerede rigeligt af, så jeg glædede mig til at prøve mit nye legetøj, men var også lidt nervøs for at det slet ikke var noget for mig. Da vi modtog min analdildo ville min kone straks prøve den og om aftenen, da vi havde lagt børnene i seng, gik vi straks i soveværelset. Jeg kan huske, at vi først elskede normalt. Bagefter fandt min kone den nye analdildo frem og jeg vidst, at nu skulle min endetarm stå sin prøve", griner Lars igen. "Jeg havde også købt en såkaldt skyller, så jeg havde vasket min endetarm lidt tidligere på dagen".

Jeg smurte godt med glidecreme i min endetarmsåbning og min kone masserede mig ganske blidt. Det var mærkeligt, da jeg aldrig havde prøvet det før, men det var også lidt ophidsende. Jeg førte selv dildoen op i endetarmen og det føltes faktisk ganske rart.

 

 

Anal sexlegetøj - hvad anbefaler Belugi?

Hos Belugi har vi udvalgt en række af verdens bedste producenter af anal sexlegetøj. Det betyder, at du kan finde en masse prisvindende sexlegetøj, men anal sexlegetøj af en meget høj kvalitet. Vi vil især anbefale, at du kigger på anal sexlegetøj fra følgende producenter: Anal Fantasy Collection, Colt, Ouch!, Fun Factory, Fetish Fantasy Extreme og Alive. Men du finder også mange andre producenter, som producerer anal sexlegetøj til ham i en meget høj kvalitet.

Anal sexlegetøj - hvad skal jeg huske?

Det er først og fremmest vigtigt at varme godt op. At pirre anus, så du føler dig klar. Desuden at det vigtigt at bruge rigeligt med glidecreme. Vi anbefaler en vandbaseret glidecreme til anal leg med sexlegetøj - og det kan næsten ikke understreges nok, at der skal bruges rigeligt med glidecreme!

Hvis du er nybegynder, og helt på bar bund, kan du læse vores guide: ’Analsex for begyndere’. Der er gode tips og tricks at hente.

God fornøjelse med dit anale sexlegetøj!