Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9199&groupid=GROUP73
Til ham
Pris
Mærke

Sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til mænd, er endnu ikke ligeså udbredt, som sexlegetøj til kvinder. Men sexlegetøj til mænd, er steget eksplosivt igennem de seneste 10 år. Det skyldes blandt andet, at der er mærker, der har specialiseret sig i mandligt sexlegetøj. Producenterne Fleshlight© og Tenga© har udviklet en serier af masturbatorer, der sælges af sexshops og online sexlegetøjsbutikker verden over. 

Sexlegetøj til en mand, er hovedsageligt en eller anden form for sleve, som man trækker over penis eller som man stikker sit erigerede lem ind i. Men ud over masturbatorer eller sleves, findes der selvfølgelig også penisringe, penispumper, analt sexlegetøj og elskovsdukker.

Er sexlegetøj til mænd for alle?

Ja - alle mænd kan anvende sexlegetøj. Og det er ikke længere tabubelagt på samme måde, som sexlegetøj til mænd var for 10 år siden. Mandligt sexlegetøj er endnu ikke blevet allemandseje, men det er på vej. Hos Belugi taler vi jævnligt med mænd, der spørger til råds om sexlegetøj til mænd - og vi taler naturligvis åbent og ærligt om, hvad der kunne være lækkert for den enkelte.

Sexlegetøj til mænd - kan det også bruges af kvinder eller til par?

Ja, noget af sexlegetøjet til mænd, kan også nemt anvendes af kvinder. F.eks. kan alt analt sexlegetøj til mænd, ligeså godt anvendes af kvinder. Forskellen på analt sexlegetøj til mænd og kvinder, er at analt sexlegetøj til mænd, er indrettet således, at det har nemt ved at ramme prostata. Men dette anale sexlegetøj kan give lige så mange anale orgasmer til kvinder, som til mænd.

Endvidere kan sexlegetøj til mænd nemt indgå i parleg, hvor sexlegetøjet f.eks. indgår, som en del af forspillet. Der er også mange par, hvor manden har oftere lyst til sex end kvinden og her kan parret vælge, at lege med mandens sexlegetøj sammen, når kvinden har knap så meget lyst. Det giver manden en følelse af, at hun har lyst til ham, men at hendes vagina måske har lidt svært ved at blive tændt, netop den dag.