Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
24.juni 2020

Sex og coronavirus

Hvor farligt er sex i disse coronatider?

Måske er du gammel nok til at kunne huske 90’er filmen Demolition Man, hvor Sylvester Stallone er en politimand, som bliver sendt til fremtiden. Han oplever et helt andet samfund, hvor man har fjernet alt hvad der er usundt, unødvendigt og risikofyldt. Blandt andet dyrker de ikke længere sex, hvor man rører ved hinanden, eller udveksler kropsvæsker. Der er enormt smart, og sparer samfundet for enormt mange problemer. Smitte af virus og bakterie sygdomme bliver effektivt begrænset, og selvfølgelig også udveksling af kønssygdomme. Man undgår helt u-planlagte graviditeter, indavl, genfejl etc.

I stedet bruger de noget avanceret virtual reality- udstyr, til en slags sexoplevelse, og kontrolleret insemination, når der skal sættes børn i verden.

Corona og sexI de seneste måneder, er vi blevet bombarderet med, at vi skal holde afstand, ikke hoste eller nyse på hinanden, ikke kramme, ikke kysse, helst kun ses ude i det fri, og ikke for tæt. Alt skal sprittes af, og som udgangspunkt skal vi betragte os selv og alle andre som en potentiel Corona smittet. Det gør det rigtig svært at have et sex- og kærlighedsliv hvis man er single, og ikke har en fast partner. Så måske bevæger vi os lige nu i retning af et samfund, med højteknologisk distance-sex?

Men for pokker da… Uanset hvor effektivt og højteknologisk vores samfund bliver, og uanset hvilke potentielle farer der kan følge med, når man er tæt på andre mennesker, kommer vi aldrig udenom at kropskontakt og sex er dejligt, og helt uundværligt for de fleste mennesker. God gammeldags sex, hvor der kysses, svedes, slikkes og hvor man netop deler det hele med den man er sammen med.

Men hvad gør man så, når der i øjeblikket er regler, og frygt for at blive smittet eller selv smitte med Corona, som gør det næsten umuligt at være en single, som gerne vil have et sexliv?

Hos Belugi vil vi så gerne bidrage til at danskerne har et dejligt og givende sexliv, så vi KAN altså ikke opfordre til total kropslig afholdenhed.

Scenen fra 90’er filmen Demolition Man, virkede dengang lidt komisk og urealistisk. Men faktum er at der i de seneste år faktisk er udviklet rigtig mange typer avanceret sexlegetøj, sexrobotter og virtual reality udstyr, der forsøger at erstatte den saftige, syndige og smittefarlige sex.

Udstyret kan ikke erstatte den gode, tætte sex, men er nu alligevel rigtig sjovt at lege med. Her er et par eksempler:

 

Nalone Miu Miu Fjernstyret æg.

https://www.belugi.dk/produkt/nalone-miu-miu-fjernstyret-aeg-og-smartballs-i-et

 

Fifty Shades of Grey, trussevibrator inkl. Trusse.

https://www.belugi.dk/produkt/fifty-shades-freed-my-body-blooms-fjernbetjent-vibrator

 

Kiroo,  Fjernbetjent masturbator til ham (og hende)

https://www.belugi.dk/produkt/kiiroo%C2%AE-onyx-uovertruffet-onaniprodukt-til-maend-og-par

 

Kiroo, Fjernbetjent vibrator til hende (og ham)

https://www.belugi.dk/produkt/kiiroo%C2%AE-pearl-uovertruffet-onaniprodukt-til-kvinder-og-par

 

We vibe Pivot, App-styret penisring

https://www.belugi.dk/produkt/we-vibe-pivot-by-we-vibe-penisring-med-we-connect-app


Skrevet af:
Marie Mose, Sexolog

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop