Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP79&top10=True
Bedre sex
Pris
Mærke

Romantik & Wellness

Hos Belugi har vi alle former for produkter til bedre sex. Glidecremer, massageolie, massagelys, intimbarbering & -pleje, sexforstærkere til mænd og kvinder, kondomer og plejeprodukter.

Du finder de forskellige produkttyper i menuen i venstre side.

Glidecreme

En intim oplevelse kan nemt blive bedre med de rette produkter. Både sexlegetøj, men også de tillægsprodukter, som Belugi anbefaler. F.eks. mener vi, at du altid bør bruge glidecreme - uanset om I selv udvikler meget fugt eller ej. Glidecremen sørger for, at det er dejligt for begge parter lige fra starten. Ikke noget med, at hun skal "varmes" op ud over forspillet. Glidecremen sørger for, at der ikke er noget modstand, men derimod at alt glider rigtigt fra starten. Hvad enten det er en finger, en penis eller sexlegetøj.

Sexlegetøj - Rengøring

Desuden bør du altid rengøre dit sexlegetøj før og efter brug - enten med vand og sæbe eller med rengøring til sexlegetøj, der dræber 99% af de bakterier, der er på sexlegetøjet. Det er også vigtigt at huske, at medicinsk silikone er den bedste silikone, der findes på markedet for sexlegetøj. Men det har den ulempe, at det virker som en magnet på støv. Derfor anbefaler vi, at du også rengører dit sexlegetøj før du anvender det.

Erotiske produkter

Belugi har som sagt en væld af erotiske produkter. F.eks. massage olie og massage lys. Det kan vi varmt anbefale, som opvarmning til en intim aften med din partner.

Vores sexforstærkere er produkter, der giver mere lyst. Det er typisk produkter, hvor der er tilsat chilie eller lignende, for at få større blodgennemstrømning i jeres intime dele. Det føles rigtigt lækkert og giver nogle fantastiske orgasmer. Har du ikke allerede prøvet en sexforstærker - så er det et "must"! Alle vores sexforstærkere er naturligvis uden ftalater og dermatologisk testet. Det eneste problem er, at du kan blive "afhængig" af dine sexforstærkere, da du vil opleve bedre sex!

Skulle du eller I have lyst til at starte med et erotisk spil vil vi især anbefale spillet Erotic4Real. Det er et spil, der kombinerer erotisk leg med samlivsspørgsmål.