Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP86
Sexforstærkere - mænd
Pris
Mærke

Sexforstærkere – mænd

Mennesket har gennem alle tider forsøgt sig med forskellige elskovsmidler, som skulle give lyst, forelskelse, forlænge nydelsen eller gøre den mere intens. Effekten af nogle naturlægemidler er sidenhen blevet dokumenteret, og har således overlevet i tusinder af år. Der bliver stadig forsket og udviklet produkter, som kan forbedre sexlivet.

En erigeret penis, som kan elske i timevis uden at falde, har altid været i meget høj kurs hos mænd, så produkter som Viagra, har taget verden med storm. Hos Belugi sælger vi ikke receptpligtig medicin, men vi har et udvalg af andre produkter, som kan vække sanserne og give dine seksuelle oplevelser et ekstra pift.

Du kunne for eksempel prøve en glidecreme med varmende eller kølende effekt. Eller en delay spray, der får din erektion til at holde længere - så du ikke får orgasme for hurtigt. Det er der mange damer, der sætter pris på!

Sexforstærkere til mænd - Hvordan virker de?

Sexforstærkere til mænd kommer i forskellige varianter. Der er de varianter, der vækker sanserne som f.eks. olier og lys. Men der er også sexforstærkere, der virker ved, at øge blodtilførslen til penis, f.eks. ved at produktet indeholder en smule chilie eller et andet stærkt produkt. Når du øger blodtilførslen vil din erektion blive kraftigere og du vil opnå større og længere orgasmer. Alle vores produkter er dermatologisk testet og er derfor helt ufarlige. Ene problem er at man kan blive "afhængig" af sexforstærkere, fordi det er utroligt lækkert med længere og større orgasmer.