Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP85
Sexforstærkere - kvinder
Pris
Mærke

Sexforstærkere – kvinder

Mennesket har gennem alle tider forsøgt sig med forskellige elskovsmidler, som skulle give lyst, forelskelse, forlænge nydelsen eller gøre den mere intens. Effekten af nogle naturlægemidler er sidenhen blevet dokumenteret, mens andre måske har været mere tvivlsomme. Der bliver stadig forsket og udviklet produkter, som kan gøre noget godt for sexlivet.

Hvis du gerne vil lege med sanserne og give dine seksuelle oplevelser et ekstra pift, kunne du prøve nogle af vore produkter.

Du kunne for eksempel prøve en glidecreme med varmende eller kølende effekt eller en orgasme gel, der intensivere dine orgasmer.

Sexforstærkere - Hvordan virker de?

Fælles for de fleste sexforstærkere er, at de er helt harmløse. De fleste virker ved at stimulerer med chilie eller et lignende stærkt produkt, og dette øger blodtilførslen til f.eks. klitoris eller penishovedet. Det giver ekstra lyst og i sidste ende bedre orgasmer. Hvis du ikke har prøvet en sexforstærker, synes vi, at det er et "must". Eneste ulempe er, at man kan blive "afhængig" af sin orgasme gel, glidecreme eller et andet produkt, da det er utroligt lækkert med større og længere orgasmer.