Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP82
Massageolie
Pris
Mærke

Massage olie

Der findes vist ikke ret mange mennesker, som ikke synes det er helt fantastisk at blive masseret. Massage er en meget intim kontakt mellem to mennesker.

Et perfekt forspil, mellemspil eller efterspil til dejligt sex, eller måske bare en af de almindelige dage, der skal toppes med lidt velvære.

Hos Belugi har vi mange forskellige typer massageolie. Du kunne måske prøve et massageolie-lys, hvor du skal tænde lyset, og dryppe den varme, duftende olie ned på din partner og derefter massere.

Massageolie til alle

Massageolie kan bruges af alle mennesker og hos Belugi er alle vores olier nøje udvalgt fra de største leverandører men vi har også en række mindre producenter, som vi har fundet interessant og hvor deres dokumentation er på plads. Der er trods alt tale om et produkt, der skal masseres ind i huden!

Hvis du er allergisk overfor partume bør du naturligvis vælge en helt parfumefri massageolie.

Massage olie - Populære mærker

Det mest populære mærker indenfor massageolie hos Belugi er Shunga© og Pjur©. Disse to mærker har specialiseret sig i wellness-produkter, herunder massage olie. De producerer massageolie i et utal af varianter, med forskellig struktur og forskellige dufte, men også massage olier, der også kan anvendes som glidecreme, når massagen udvikler sig til mere intim leg.