Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP274
Kondomer med riller/knopper
Pris
Mærke

Kondomer med riller og knopper

Kondomer med riller

Kondomer med riller bruges til at give yderligere stimulation din partner. Rillerne, der er en del af kondomet, vil kunne mærkes ved penetraton og derfor vil kondomer med rille giver lidt ekstra ved samleje. Næsten alle piger kan lide kondomer med riller, da det kun giver lidt ekstra stimulation, så kondomer med riller skal ses som et lille ekstra krydderi ved at bruge kondomer.

Kondomer med knopper

Ligesom kondomer med riller, giver kondomer med knopper yderligere stimulation af din partner. Knopperne på kondomet kan mærkes ganske blidt af din partner og derfor giver kondomer med knopper lidt ekstra krydderi når du bruger kondom. Næsten alle piger kan lide kondomer med knopper så prøv dig frem. Det er lækkert for både dig og din partner.

Kondomer med riller eller knopper er kondomer til alle

Alle kan lide kondomer med riller og knopper. Nogle kondomer kommer med knopper og andre med riller. Men der findes også kondomer, der både kommer med rille og knopper. Prøv dig frem, hør om din partner foretrækker et kondom med riller, et kondom med knopper eller et kondom med både riller og knopper.