Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP270
Billige kondomer
Pris
Mærke

Billige kondomer

Der findes et hav af kondomer på markedet. Hos Belugi har vi testet en række kondomer og konstateret, at der er stor forskel på kvaliteten. Under sexagten kan det være meget frustrerende, at kondomet ikke kan åbnes, at det er svært at rulle ned over penis, at det er for langt, for kort, for stort eller for lille. Derfor har vi nøje udvalgt vores leverandører af kondomer. Her på siden finder du en række billige kondomer, som alle er af meget høj kvalitet. Hvis du vil have de biligste kondomer, er det ofte en god ide, at købe en pose med 50 eller 100 kondomer. Så kan du dele med en ven eller veninder, eller bruge dem selv.

Billige kondomer til alle

De bililgste kondomer er som regel af mærket London eller Fun Factory. De producerer deres kondomer efter europæiske standarder, og selvom der er tale om billige kondomer, er de stadigvæk af en meget høj kvalitet. Prøv lidt forskelligt - der er helt sikkert også et billigt kondom til dig.

Hvis du er i tvivl om brugen af et kondom, vil vi anbefale, at du læser vores guide til brug af kondom - En brugsanvisning uden fordomme!