Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP271
Bedøvende kondomer
Pris
Mærke
129,00 DKK 103,00 DKK
149,00 DKK 119,00 DKK

Bedøvende kondomer

Bedøvende kondomer indeholder en lille mængde bedøvelse, som virker "afslappende" på penis. Dermed ikke sagt, at du nemt kan få erektion, men derimod vil din erektion varer længere.

Bedøvende kondomer eller delay kondomer til alle

Bedøvende kondomer eller delay kondomer kan således hjælpe dig med at holde længere i sengen, når du har samleje. Det kan være en frustrerende affære, at man får for hurtig udløsning når man har samleje. I de tilfælde er et bedøvende kondom, eller et delay kondom, som de også kaldes, være en oplagt løsning, da det har en bedøvende virkning og nedsætter følsomheden i penis og penishovedet. På den måde forsinker du udløsningen, og nydelsen af sex i meget længere tid end hvis du bruger almindelige kondomer. Bedøvende kondomer eller delaykondomer kan derfor med fordel anvendes af personer, der oplever at have for tidlig udløsning, ligesom bedøvende kondomer også kan være oplagt at bruge, hvis du og din partner ønsker at have sex i længere tid.

Belugi anbefaler bedøvende kondomer til alle, der ønsker sex i længere tid eller som oplever at få for hurtig udløsning.