Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP87
Kondomer
Pris
Mærke

Kondomer

Når du bruger kondom, undgår du med meget stor sandsynlighed uønskede graviditeter og kønssygdomme. Men der er meget stor forskel på kondomer.

Kondomer til alle

Der er forskel på, hvilket kondom du bør vælge, afhængigt af din penisstørrelse, om det skal bruges til samleje, oralsex, analsex eller en kombination af disse. Længden på penis har også betydning for, hvilket kondom du bør vælge. Og så er der naturligvis forskel på, hvad forskellige mennesker foretrækker og derfor bør dit valg også afspejle, hvad du kan lide.

Hvilket kondom skal jeg vælge?

Først og fremmest skal kondomet passe til din penisstørrelse. Generelt findes der 3 størrelser. Lille, medium og stort/XL. De små størrelser passer til en penis, der har en erigeret længde (dvs. en penis i stiv tilstand) på op til 12 cm., medium passer til en erigeret penis i længden 12 - 17 cm og derefter passer et stort/XL kondom bedst. Diameteren på penis har også betydning for, hvilken størrelse du bør vælge. Har du en diameter på op til 49 mm bør du vælge et lille kondom, en diameter på 50 - 60 mm bør du vælge et medium kondom og har du en diameter på over 60 mm, bør du vælge et stort/XL kondom. Heldigvis kommer penisser i alle størrelser og former og derfor kan det være svært at vælge præcis den rigtige størrelse første gang du køber et kondom. Hvis du ikke umiddelbart kan se på din penis, hvilket kondom der passer til dig, så vil vi anbefale, at du prøver med et medium/regular kondom. Prøv at påføre dig kondomet før du har samleje med en partner, og brug gerne kondomet mens du onanerer. Kondomet må ikke sidde løst eller falde af, så skal du vælge et mindre kondom. Til gengæld må kondomet heller ikke sidde så stramt, at der er risiko for, at det sprænger eller går i stykker, så skal du bruge et større kondom.

Kondomer med bedøvelse / delayeffekt

Kondomer med bedøvelse er blevet meget populære og sælges i et utal af varianter. Indeni kondomet, er der tilført en meget lille mængde bedøvende spray, som bevirker, at du ikke kommer så hurtigt og i reglen undgår uønsket hurtig sædafgang. De fleste mænd oplever, at de kan have sex med deres partner i meget længere tid når det bruger et kondom med bedøvelse og i sidste ende få større og bedre orgasmer. Kondomer med bedøvelse kaldes også delay kondomer ligesom man kan få glidecreme med delay effekt.

Kondom med smag og/eller duft

Hvis du skal dyrke oralsex med kondom (for at undgå kønssygdomme), kan det være en god ide at spørge om din partners foretrukne smag. Kan vedkommende godt lide jordbær, hindbær, karamel, kaffe eller noget helt andet. Og så vælge et kondom, med en tilsvarende smag. Ellers kan et kondom godt smage lidt syntetisk eller af gummi, da det som regel er lavet af latex (gummi).

Kondom til analsex

Hvis du skal dyrke analsex, er det først og fremmest vigtigt, at vælge et ekstra stærkt kondom, da anus godt kan være strammere end en vagina, indtil den er varmet grundigt op. Stærke kondomer er lidt tykkere, men den utroligt lille forskel opvejes bestemt af, at du ikke behøver at tænke på, om du bør skifte kondom under sexlegen.

Kondom til vild sex

Hvis du ved, at du skal have vild sex eller sex i flere timer bør du ligeledes vælge et stærkt kondom. Et kondom kan normalt ikke "slides op", men da et kondom i alle tilfælde er produceret i et ekstremt tyndt materiale, vil vi altid anbefale at du køber et stærkere kondom til vild sex. Det kan derfor være en ide, at have flere forskellige kondomtyper liggende, hvis I på forhånd ved, om I skal have en ekstra vild eller lang omgang sex eller om I blot skal have sex, hvor det går knap så vildt for sig. 

Kondom til kvinder

Hos Belugi kan du også købe et kondom til kvinder: FEMIDOM. Dette kondom beskytter indersiden af skeden. Det er blødt og konfortabelt at anvende og kan evt. anvendes sammen med et kondom til manden - til at give ekstra beskyttelse.

Populære kondom mærker

Det mest populære mærker hos Belugi er Durex©, Worlds-Best©, Fun Factory og London. Durex og Worlds-Best er specialiseret i at lave kondomer og det betyder, at de har mange forskellige typer og varianter af kondomer. Fun Factory er mest kendt for deres sexlegetøj, men de har også lavet en kondomserie, som vi synes, er utroligt god og til en fornuftig pris. Og endelig er der London, der er mest kendt for at sælge større mængder af kondomer til dem, der bruger mange kondomer og til gengæld til nogle meget lave priser.

Hos Belugi har vi et bredt udvalg af kondomer til enhver smag. Gå på opdagelse i vores sortiment. Find din favorit, men prøv nu også noget nyt… At prøve noget nyt, kommer der som regel nye oplevelser ud af.

Vi har nogle særlige mixpakker, hvor du får en masse forskellige kondomer med i posen. De giver dig mulighed for, at prøve dig frem.

Læs også vores store Guide til brug af kondom, hvis du bare er det mindste i tvivl om hvordan et kondom anvendes.