Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP84
Intimbarbering & tilbehør
Pris
Mærke

Intimbarbering og tilbehør

Hvis du ikke bryder dig om for meget hår på kroppen, er der mange forskellige metoder at fjerne hårene. På en skønhedsklinik kan de gøre det effektivt, men et er dyrt, og det kan også være lidt grænseoverskridende, især hvis det er intime steder, som skal blottes for et fremmed menneske.

Der er rig mulighed for at gøre det derhjemme eller måske med hjælp fra din partner. Det kan endda være en del af forspillet eller den seksuelle leg, at fjerne hår på hinanden.

Intimbarbering for alle

Der er mange forskellige metoder, der hver har sine fordele og ulemper. Du kan vælge at barbere med en skraber eller en lille barbermaskine. Fordelen her er, at det er hurtigt og smertefrit, og kan gøres, som en daglig rutine. Du kan også bruge voks eller en epilator, hvis hårene skal rives op med roden. Det tager længere tid og kan være lidt smertefuldt, men huden forbliver glat og hårfri i længere tid. De nye hår, som vokser ud, vil starte som dun, da det er helt nye hår. Derfor vil du ikke opleve, at få stikkende stubbe, som en almindelig barbering kan give.

Hvis du bruger en trimmer kan du til gengæld lave flotte intime frisurer, som du kan overraske din partner med, næste gang I har intimt samvær. Her kan du f.eks. bruge en skabelon at barberer dig ud fra eller du kan gøre det "frihånds". Prøv dig lidt frem - det er lækkert at kæle for sine intime dele.

Når du har barberet dig, brugt voks eller epilator, vil vi stærkt anbefale, at du smørre dig med en gel eller olie, for at undgå røde knopper. Røde knopper er ikke pæne og kan give let kløe.  

Hos Belugi har vi produkter til forskellige typer hårfjerning. Du kan købe det du kender, eller du kunne måske vælge at prøve noget nyt.