Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
http://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP266
Varmende glidecreme
Pris
Mærke

Varmende glidecreme

En varmende glidecreme, giver en prikkende og meget lækker stimulering af huden, allerede inden sexakten er gået i gang. Brug den som et pirrende forspil, eller når det hele bare skal være lidt varmere end ellers.

Hvordan anvendes varmende glidecreme?

Varmende glidecreme anvendes ved, at der smørres en meget lille mængde af gelen eller cremen på selve klitoris eller penishovedet. Meget hurtigt, vil du mærke en varmende fornemmelse - som om klitoris eller penishovedet bliver varmt. Den varmende glidecreme sørger for, at der bliver pumpet mere blod til klitoris eller penishovedet og det giver en masse lyst til at onanere eller have sex - eller begge dele. Varmende glidecreme er ikke et vidundermiddel, men det giver lidt ekstra lyst og du skal derfor se det som et ekstra krydderi.

Varmende glidecreme for alle

De fleste mennesker kan anvende en varmende glidecreme. Hos Belugi er vores varmende glidecremer dermatologisk testet, og derfor kan du være helt sikkert på, at du kan tåle vores varmende glidecreme. Eneste undtagelse er de personer, der lider af parfumeallergi. De bør under alle omstændigheder vælge en glidecreme, der er helt fri for parfume.

De mærker, der producerer varmende glidecreme, anvender forskellige materialer. Nogle anvender lidt chilie mens andre anvender andre stærke produkter i deres varmende glidecrem. Men naturligvis kun i ekstremt små mængder. Der er derfor forskel på de varmende glide cremer, og de stimulerer mere eller mindre intenst på klitoris eller penishovedet. Man kan ikke sige, hvilken varmende glidecreme, der er bedst. Det er op til den enkelte person, at finde netop den varmende glidecreme, som passer bedst til ham eller hende. Der kan også være forskellige situationer, hvor du foretrækker én varmende glidecreme frem for en anden. Derfor kan det være rart at have lidt for skellige varmende glidecremer at vælge imellem.