Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
http://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP262
Vandbaseret glidecreme
Pris
Mærke

Vandbaseret glidecreme

En vandbaseret glidecreme kan anvendes til alle former for sex og til al sexlegetøj. Til forskal fra den silikonebaserede glidecreme, trænger den vandbaserede glidecreme ind i huden. Det tilfører således en "naturlig" fugt til dine intime områder, som gør dig blød og lækker. Man må dog påregne, at smørre lidt oftere og helst med en større mængde med en vandbaseret glidecreme, da den som sagt trænger ind i huden.

Vandbaseret glidecreme til sexlegetøj

Sexlegetøj er ofte lavet i silikone. Derfor kan det ikke tåle en silikone baseret glidecreme. Det ødelægger silikonen i sexlegetøjet. Derfor bør du ALTID anvende en vandbaseret glidecreme, når du skal lege med sexlegetøj. Nogle mærker reklamerer med, at deres silikonebaserede glidecreme eller en såkaldt hybrid glidecreme også kan anvendes til sexlegetøj. Det anbefaler vi ikke, at du gør. Det kan ikke understreges nok, at sexlegetøj kun bør anvendes sammen med vandbaseret glidecreme.

Vandbaseret glidecreme er for alle

Alle mennesker kan tåle vandbaseret glidecreme og det vil altid være godt for din hud at få tilført ekstra fugt. Den vandbaserede glidecreme gør din hud blød, lækker og elastisk og det er godt for alle mennesker. Uanset køn og alder.