Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
http://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP263
Silikonebaseret glidecreme
Pris
Mærke

Silikonebaseret glidecreme

Silikonebaseret glidecreme er rigtig godt til både almindelig sex og til analsex, da den ikke trænger ind i huden. Du vil dermed ikke skulle bruge så meget, og du vil ikke opleve at det pludselig føles tørt . Til massage er silikonebaseret glidecreme også velegnet, da det bliver liggende udenpå huden.

Hvis du bruger silikonebaseret glidecreme, skal du dog være opmærksom på at det KUN er egnet til sexlegetøj af stål, glas eller ABS plast. Og at det KUN kan bruges ved sex uden kondom. Den silikonebaserede glidecreme ødelægger silikone og latex.

Silikonebaseret glidecreme til alle

Alle kan tåle en siliconebaseret glidecreme. Men der kan være forskel på, om du foretrækker en silikonebaseret eller vandbaseret glidecreme. Den silikone baserede glidecreme har nogle fordele frem for den vandbasserede glidecreme. Først og fremmest skal du ikke påføre glidecremen så ofte, som med en vandbaseret glidecreme. Det skyldes, at den i højere grad ligger sig uden på huden istedet for straks at trænge ind i huden. Når du dyrker sex og specielt analsex er dette en stor fordel, da det med at smørre, godt kan ødelægge lidt af fornøjelsen. Hvis du eller din partner ikke udvikler ret meget fugt, vil vi klart anbefale en silikonebaseret glidecreme.

Er silikonebaseret glidecreme kun til analsex?

Nej - bestemt ikke. Men silikonebasseret glidecreme er OGSÅ til analsex. Rigtig mange mennesker bruger silikonebaseret glidecreme til almindelig sex. Og det er netop fordi, der ikke skal smørres så ofte. Men ved analsex er en silikonebaseret glidecreme også meget velegnet, da man ikke udvikler særligt meget naturligt fungt ved endetarmsåbningen. Derfor skal du smørre godt og meget glidecreme på, når du skal dyrke analsex. Og det siger sig selv, at eftersom der ikke er ret meget naturligt fugt, kan det være irriterende at skulle smørre med glidecreme rigtigt ofte, som det kan være tilfældet med en vandbaseret glidecreme.

Hvad betyder det, at en silikonebaseret glidecreme er drøj?

Når du læser om de forskellige typer glidecremer, vil du ofte støde på udtrykket, at en glidecreme er "drøj". En drøj silikone baseret glidecreme er kendetegnet ved, at være tyk i konsistensen og at den ikke bliver så hurtigt optaget i huden. Den lægger sig som en hinde ovenpå huden, og forbliver som en hinde ovenpå huden og dermed som en hinde mellem penis og vagina eller penis og endetarm. Efterhånden vil den dog tørre ind i huden, og det er nødvendigt, at smørre med glidecreme igen. Uanset hvor drøj en glidecreme du anvender.

Silikonebaseret glidecreme og sexlegetøj

Det er meget vigtigt, at du ikke bruger din silikonebaserede glidecreme sammen med dit sexlegetøj, der er lavet af medicinsk silikone. Medicinsk silikone er et af de bedste materialer til sexlegetøj, da det er lækkert, holdbart og nemt at rengøre. Men det kan altså ikke tåle silikonebaseret glidecreme. Der er risiko for, at det går i forbindelse med hinanden og derved vil silikonen i dit sexlegetøj af medicinsk silikone gå i stykker. Nogle producenter hævder, at de har udvilet en hybrid glidecreme, der både består af vand og silikone og derfor godt kan anvendes sammen med sexlegetøj. Belugi vil dog som udgangspunkt altid anbefale, at du anvender en vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj - og i øvrigt også sammen med kondom.