Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
http://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP267
Lotions
Pris
Mærke

Lotions og intim lotion

Huden skal plejes overalt på kroppen, for at have det godt, og være blød og lækker at røre ved. Hos Belugi har vi cremer og plejeprodukter til hele kroppen.

Hvad er en intim lotion?

En lotion er i princippet en creme med en masse fugtighedsgivende stof, som trænger ind i huden og derved tilfører huden fugtighed og gør den lækker og blød. Ud over fugtighed kan der også være tilsat forskellige duftstoffer i en lotion. En lotion til ansigtet eller kroppen vil af og til være tilsat duftstoffer, så du dufter lidt bedre. I de fleste intim lotions er dette dog ikke tilfældet.

Intim lotions til alle

Hos Belugi har vi et bredt udvalg i intim lotions. Intim lotions anvendes efter intim behandling, dvs. f.eks. barbering af vagina eller penis, brug af voks eller epilator. Efter intim behandling kan huden godt blive lidt irriteret og det er almindeligt at der kan komme røde knopper. De er hverken særligt behagelige og de er heller ikke ret pæne. Men med en god lotion til intim brug kan man afhjælpe dette og føle sig blød og lækker efter at man har brugt intim lotion.

Hvordan anvendes intim lotion?

Intim lotion anvendes straks efter, at man har gennemført den intime behandling. Så smørres cremen eller gelen på det intime område og det gnides godt ind. Det tilfører fugt til dine intime dele og du vil føle dig blød og lækker. Nogle mennesker kan også lide, at smørre hinanden ind før sex, evt. som en del af sexakten. Det er lækkert forspil og derefter kan I begge føle jer bløde og dejlige når I har sex og efter I har haft sex.