Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
http://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP265
Kølende glidecreme
Pris
Mærke

Kølende glidecreme

En kølende glidecreme kan gøre følelsen mere intens, og give en ekstra dimension til nydelsen. Hvis I har dyrket rigtig meget sex, så der måske er opstået lidt ømhed, kan en kølende glidecreme virke lindrende på netop dette, og legen og nydelsen kan fortsætte.

Kølende glidecreme for alle

Næsten alle kan anvende en kølende glidecreme. Hos Belugi er alle vores kølende glidecremer dermatologisk testet, og derfor kan du være helt sikkert på, at du kan tåle vores kølende glidecreme. Eneste undtagelse er, hvis du lider af parfumeallergi. Så bør du under alle omstændigheder vælge en glidecreme, der er helt fri for parfume.

De forskellige mærker, der producerer kølende glidecreme, anvender forskellige materialer. Nogle kølende glide creme er derfor stærkere end andre og de stimulerer mere eller mindre intenst på klitoris eller penishovedet. Man kan ikke sige, hvilken kølende glidecreme, der er bedst. Det er op til den enkelte at finde netop den kølende glidecreme, som passer bedst til en selv. Der kan også være forskellige situationer hvor du vil foretrække en kølende glidecreme frem for en anden. Derfor kan det være rart at have lidt for skellige kølende glidecremer at vælge imellem.

Hvordan anvendes kølende glidecreme?

En kølende glidecreme anvendes ved, at der smørres en meget lille mængde af gelen eller cremen på selve klitoris eller penishovedet. Meget hurtigt vil du mærke en kølende fornemmelse - som om klitoris eller penishovedet bliver lidt koldt. Den kølende glidecreme sørger for, at der bliver pumpet mere blod til klitoris eller penishovedet og det giver en masse lyst til at onanere eller have sex - eller begge dele.