Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP80
Glidecreme
Pris
Mærke

Glidecreme

Glidecreme er ganske enkelt et vidundermiddel. Til legetøj er det helt afgørende for hvor meget fornøjelse, du kan få ud af legetøjet. Selvom I måske selv, helt naturligt leverer masser af glidemiddel, så gør den ekstra glidecreme, at I kan have sex i timevis, uden at der på noget tidspunkt opstår ømhed.

Vi har flere forskellige typer glidecreme, som enten er silikonebaserede eller vandbaserede.

Vandbaseret glidecreme

De vandbaserede kan bruges til alt sexlegetøj, og er som regel også harmløse at få i munden. Men, de er ofte lidt mere klistrede end de silikonebaserede, og trænker efterhånden ind i huden. Man skal derfor regne med at skulle bruge lidt mere, end hvis den er silikonebaseret.

Silikonebaseret glidecreme

En silikonebaseret glidecreme er meget drøj i brug, og trænger ikke ind i huden som en vandbaseret. Men, du skal være meget opmærksom på, om de er egnede til legetøj eller ej. Nogle silikonebaserede glidemidler kan ødelægge legetøj (af silikone, plast, gummi) og kondomer. Disse typer bør kun bruges hvis du benytter legetøj af glas, stål, træ, sten, eller til almindelig sex uden legetøj. De er som regel helt formidable til analsex.

Læs også vores store guide til brug af glidecreme.