Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9203&groupid=GROUP80
Glidecreme
Pris
Mærke

Glidecreme

Glidecreme er ganske enkelt et vidundermiddel. Til legetøj er det helt afgørende for hvor meget fornøjelse, du kan få ud af legetøjet. Selvom I måske selv, helt naturligt leverer masser af glidemiddel, så gør den ekstra glidecreme, at I kan have sex i timevis, uden at der på noget tidspunkt opstår ømhed.

Vi har flere forskellige typer glidecreme, som enten er silikonebaserede eller vandbaserede. Vi vil lige starte med at forklare forskellen. 

Vandbaseret glidecreme

De vandbaserede kan bruges til alt sexlegetøj, og er som regel også harmløse at få i munden. Men, de er ofte lidt mere klistrede end de silikonebaserede, og trænker efterhånden ind i huden. Man skal derfor regne med at skulle bruge lidt mere, end hvis den er silikonebaseret. Den vandbaserede glidecreme er lidt ligesom en fugtighedscreme men indholder også de stoffer, som gør det til en glidecreme. Alle vandbaserede glidecremer hos Belugi er uden parabener, thalater og er alle testet efter europæiske standarder. Det er således ikke sexshoppens "eget mærke", som oftest er produceret i Kina og ikke testet efter europas strenge standarder.  

Silikonebaseret glidecreme

En silikonebaseret glidecreme er meget drøj i brug, og trænger ikke ind i huden som en vandbaseret. Men, du skal være meget opmærksom på, om de er egnede til legetøj eller ej. Nogle silikonebaserede glidemidler kan ødelægge legetøj (af silikone, plast, gummi) og kondomer. Disse typer bør kun bruges hvis du benytter legetøj af glas, stål, træ, sten, eller til almindelig sex uden legetøj. De er som regel helt formidable til analsex.

Hvad skal man bruge glidecreme til?

Der er en del myter og skrøner når det kommer til anvendelsen af glidecreme og en af de mest hårdnakkede er at de primært er til kvinder, der døjer med at blive rigtigt våde ”dernede” og at man derfor bør anvende glidecreme som en erstatning for det naturlige sekret. Det er dog noget forfærdeligt pjat, for glidecreme har masser af dejlige anvendelses muligheder og til nogle ting vil vi påstå at det er ganske uundværligt. Så læg de gamle skrøner på hylden og gør glidecreme til en del af jeres sexliv, for det er noget i begge vil sætte stor pris på.

Først og fremmest har glidecreme sin faste plads når, der skal gives et lækker håndjob. Det er bestemt ikke uden grund, at mange teenageknægte anvender lotion, når de skal have en spiller, for det føles mange gange bedre med en smule smørelse. Så hvis du vil overraske din partner med en lille fræk oplevelse, så brug en god glidecreme og se ham vende det hvide ud af øjnene af ren ekstase.

Glidecreme kan naturligvis også anvendes til massage, for det har en silkeblød konsistent og passer dermed perfekt til en dejlig full-body massage. Smid tøjet og mærk din partners hænder, der langsomt og omhyggeligt går på opdagelse overalt på din nøgne krop. Kan man bede om meget mere?

Det siger naturligvis også sig selv, at glidecreme gør regulært samleje meget bedre, for den der smører godt, kører godt, og det gælder også under sex. Mærk hvordan alt glider som det skal og man kan koncentrere sig fuldstændig om det lækre samleje.

Som du nok hurtigt har indset, så er der virkelig mange anvendelsesmuligheder med glidecreme og I bør straks anskaffe en tube. Selv hvis i aldrig har anvende det før, så er det altså bare at prøve sig frem. Belugi har naturligvis alt hvad i kunne ønske indenfor god glidecreme, så tag et lille kig på vores store udvalg og find den, der passer bedst til jeres behov eller køb flere, så I har mulighed for at prøve lidt af hvert.

Glidecreme er en perfekt tilføjelse til jeres sexliv for det nemt at bruge, det er billigt og så er det noget, som man simpelthen ikke vil undvære når man først har vænnet sig til det. Så hvad venter du på?

Sådan vælger du den rette glidecreme

Når man skal til at vælge sin første glidecreme, så kan man godt føle sig en smule intimideret, for der findes en masse forskellige slags. Man vil jo gerne vælge den helt rette og derfor har vi hos Belugi lavet denne lille guide, så du kan vælge det bedste til dine behov. Det skal jo ikke være sværere end højst nødvendigt. Først og fremmest, så findes der tre grundlæggende typer glidecreme, der alle har deres fordele. Den vandbaserede, den silikonebaserede og anal glidecremen.

Vandbaseret glidecreme er klart den mest udbredte og det er også den der føles mest ”naturlig”. Den minder påfaldende om det naturlige sekret hos kvinder. Vandbaseret glidecreme er også det eneste produkt man bør anvende med silikone sexlegetøj, da man ellers kan risikere at ødelægge det. Så hvis I skal prøve en god glidecreme for første gang, så anbefaler vi at I vælger en vandbaseret glidecreme.

Silikonebaseret glidecreme har en noget anderledes konsistent end den vandbaserede. Den er tykkere og mere ”blød”. Det er en glidecreme, der egner sig rigtigt godt til massager og til sexlegetøj af metal og glas. Den bløde fornemmelsen kan bedst sammenlignes med fløjl og derfor er der mange, der foretrækker silikonebaseret glidecreme til samleje, men det er en smagssag. Hos Belugi anbefaler vi, at man prøver begge dele og ser hvad man foretrækker.  Smag og behag er jo forskellig.

Anal glidecreme er en glidecreme, som man absolut ikke bør ignorere. Analsex er utroligt skræmmende for mange og det er ikke mindst på grund af frygten for smerte. Men med en god anal glidecreme kan man få det til at glide så let som ingenting og den tykke konsistens gør det til en dejlig oplevelse. Der er nogen, der foretrækker at ”gå tørt ind”, men det vil vi bestemt ikke anbefale, hvis man gerne vil have en god oplevelse med anal sex. Anvend altid en god anal glidecreme. For jeres begges skyld.

Ovenstående var de tre primære typer glidecreme, men der findes varianter af disse. Til oralsex kan man f.eks. få cremer med smag, der kan løfte oplevelsen til nye højder. Der er en masse varianter, så man kan selv finde sin favorit. Dertil kommer cremer, der giver en ganske særlig varm fornemmelse og som kan være utroligt pirrende. Uanset hvad du søger, så kan du hos Belugi finde det og vi har altid et stor udvalg til dig og din partner.

Onani bliver sjovere med glidecreme

Vi har ovenfor nævnt, at mange anvender lotion når de skal onanere, men med en lækker glidecreme er det endnu bedre. Så forkæl dig selv med en lille solo hyggestund, hvor du kun tænker på dig selv og dine behov. Det er lækkert og man kan virkelig lære sig selv endnu bedre at kende. Desuden er glidecreme en ganske lille investering, så der er faktisk ikke nogen undskyldning for at lade være. Hvis du alligevel har en date med klør fem, så gør det da til en date, som er værd at huske.

Skal du lege med dildoer, vibratorer og lignende, så er glidecremen også som sendt fra himmelen. Det får bare alt til at glide lidt bedre og det kan være hele forskellen på, om onani er godt eller om det er vidunderligt. Husk bare på, at vælge den rette glidecreme til dit sexlegetøj, da det vil være ærgerligt at ødelægge en dyr silikonedildo med en silikonebaseret glidecreme. Her skal altid anvendes vandbaseret. Men det kan man læse meget om i vejledningen til det enkelte legetøj.

Er du blevet fristet ved tanken om glidecreme, så gå på jagt i Belugis store udvalg. Vi har alt hvad hjertet kunne begære og du kan være sikker på, at du nok skal finde lige det som du leder efter. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål, så du kan få de bedste oplevelser med vores produkter.

Læs også vores store guide til brug af glidecreme.